Umut Spot İkinci El Eşya

0
0
İşletme ID:748131

Firma Hakkında

Firmamız İstanbul ilçelerinin tamamına ikinci el eşya alımı için hizmet vermektedir. Satmak istediğiniz eşyalarınızı çok kısa sürede adresinizden satın alabiliyoruz.

İKİNCİ EL EŞYA NASIL SATILIR?

Sizden istediğimiz şey sadece ürünlerin fotoğraflarını bize whatsapp (0533 493 33 90) üzerinden bize göndermeniz. Ekibimiz size hemen geri dönüş yapacak ve fiyat teklifimizi iletecektir. 

Teklif ettiğimiz fiyat sizin için de uygunsa istediğiniz gün adresinizden alım yapacağız. Bu kadar basit ve kolay bir işlemi güvenilir bir firma ile çalışırsanız daha rahat geçebilirsiniz.

NE TÜR EŞYALAR ALIYORUZ?

İkinci el beyaz eşya, klima, televizyon, buzdolabı, çamaşır makinesi, L koltuk, bahçe mobilyası, ofis mobilyası, deri koltuk, el halısı, gümüş eşya, klasik mobilya, plak, tablo, yatak odası, yemek odası, Metebronz, Fatih Kıral, Kervan Mobilya gibi pek çok eşyanızı satın alıyoruz.

NEYE GÖRE FİYAT VERİYORUZ?

İkinci el eşya alanlar için önemli olan eşyalarınızın temiz, sağlam, kaliteli ve satabileceğimiz türden olmasıdır. Çok yıpranmış, deforme olmuş, bir başkasının kullanmayacağı eşyaları maalesef alamıyoruz.

İkinci el eşya tabi ki sıfır eşya gibi kusursuz olmaz. Tamir edilebilir, giderilebilir küçük kusurları biz de gözardı ediyor, kendi imkanlarımızla düzeltiyoruz. Ancak çok yıpranmış olanları maalesef alamıyoruz.

Biz de satın aldığımız eşyaları perakende olarak dükkanda sattığımız için satılmayacak olan eşyaları almamız söz konusu olmuyor.

NAKLİYE VE ÖDEME NASIL YAPILIYOR?

İkinci el eşya alanlar olarak Ataşehir, Kadıköy, Üsküdar, Ümraniye, Beşiktaş, Şişli hiç ayırım yapmadan hızlı hizmet veriyoruz. Ücretsiz nakliye ile alım yapıyor, kendi araçlarımızı ve elemanlarımızı kullanıyoruz. 

Ödeme ise nakit yapılırken eft veya havale isteyen müşterilerimize de aynı şekilde ödeme yapabiliyoruz. Uzun yıllardır ikinci el eşya alımı yapan firmamız size de ihtiyacınız olan hizmeti en kısa süre içinde verecektir.

Firma Yorumları

64x64
ömer kutlu
24 Şubat 2022 22:02:00

İkinci el eşya alanlar şeklinde bir arama yaptığımda Umut Spot a ulaştım. Baştan sona profesyonel hizmet verip eşyalarımı değerinde satın aldılar. Beyaz eşya, klima, televizyon, klima gibi ürünler satın alıyorlar. İşlerinde başarılar dilerim.


64x64
elif acar
31 Ocak 2021 19:01:16

sıfır veya ikinci el eşya satmak isteyen herkese tavsiye ederim gerçekten işinin ehli bir firma


Seo-Banner