Camsan Dayanıklı Tüketim Malları Züccaciye Çeyiz İnş.Tic. ve San.Ltd.Şti.

  • İzmir / Kemalpaşa
  • 11 Nisan 2020
  • 448
0
0
İşletme ID:663385

Camsan Dayanıklı Tüketim Malları Züccaciye Çeyiz İnş.Tic. ve

Firma Hakkında

Temelleri 1965 yılında atılan firmamız 2004 yılında ankastre sektöründe faaliyet göstermeye başlamıştır.
Aylık 30 bin parça üretim kapasitesine sahip Bari Ankastre’nin cirosunun yüzde 70’ini ihracat oluşturuyor. Firmamız, 30’un üzerinde ülkeye ihracat yapmaktadır. Yurt dışında Avrupa ülkelerinin yanı sıra, Türki cumhuriyetlerden, Rusya’ya, Türkiye’ye komşu ülkelerden, Kuzey Afrika’ya kadar 30a yakın ülkeye ihracat yapmaktadır. İç piyasada ise içlerinde tanınmış markaların da olduğu bir çok markaya fason üretim yapmanın yanında, toptan satış ve bayi ağı bulunmaktadır. İnşaat projelerinde ise seçici davranıp A kalite ürünler üretildiği için ürünlerimiz özellikle üst düzey projelerde yer almaktadır.
Temel ilkelerimiz; doğaya saygılı, kaliteli üretim ve müşteri memnuniyetidir.
Bu bağlamda, üretim yaparken hiçbir zaman kaliteden taviz vermememizin yanında, gelecek nesillere temiz bir gelecek bırakma adına çevreci bir anlayışla üretim faaliyeti yürütülmektedir. Ayrıca yaygın servis ağıyla tüketicin ihtiyaç duyduğu anda en hızlı ve en kaliteli satış sonrası hizmet sağlamaktadır.
Tasarladığımız ürünlere kattığımız inovasyon ve yenilik anlayışının neticesinde firmamızın şu ana kadar onlarca patenti ve faydalı modele sahip olması vizyonumuzun geleceğe yön veren firma olduğunun göstergesidir.

Firma İletişim Bilgisi

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

Kemalpaşa, İzmir TR, 7098/2. Sk. No:89, 35060 Bornovaİzmir / Kemalpaşa

Mesaj Formu

Seo-Banner