Net Endustriyel Soğutma

  • Aydın / Aydın
  • 13 Haziran 2020
  • 1162
0
0
İşletme ID:748239

Net Endustriyel Soğutma

Firma Hakkında

Yaprak Buz Makinası İmalatı 1994 yılından günümüze özgün tasarım ve kaliteli soğutma makineleri ile hizmetlerine devam etmektedir. Yaprak buz makinası sizlerin ürünlerinizi sağlıklı olarak koruyabilmenize ve buz ihityacınızı daha az elektrik üreterek gidermenize yardımcı olmaktadır. Yaprak buz makinaları genelikle balık üretim tesislerinde, Ekmek fabrikalarında, gırgır balıkçı teknelerin ve buz satan firmalarda yaygın olarak kullanılmaktadır. Yaprak buz makinaları tatlı su ve tuzlu su olmak üzere üretilebilmektedir. Yaprak Buz makinaları sizlere net endüstriyel soğutma sistemleri olarak 1994 yılından beri gelişen teknolojiyi yakından takip ederek üretimlerimizi sürdürmekteyiz.

Yaprak Buz Makinası İmalatı ürünlerimiz deniz suyu ve tatlı suyu ortamında kullanılmak üzere 2 türdür. Deniz suyu yaprak buz makinalarımız gırgır balıkçı teknelerinde kullanılmaktadır. Bu makinalarımızda az elektrik tükettiği için balıkçılarımız tarafından tercih sebebidir. Makninalarımız piyasa da bulunan makinaların aksine hem hesaplı ve hemde garantili ürünlerdir.Yaprak Buz Makineleri ( tatlı su )Yaprak Buz Makineleri ürünlerinde gezici ekiplerimiz sahada usta ve tecrübeli takım arkadaşlarımız ile sizlere Türkiye’nin her yerinde teknik destek sağlamaktayız. Bu makinalar kullanığımız motor sistemleri elektiriği daha az kullanmakta ve sizlere buz üretiminde az elektrik harcayarak daha fazla buz vermektedirler. Yaprak buz makinası ürünlerimizde kullandığımız demir mekanizmaların tamamını kromdur. Bu ürünler her türlü hava şartında ve ortamda paslanmaz ve uzun süre kullanılabilmektedirler.

Yaprak buz makinalarımızı üretiminde her aşamasını kendimiz Aydın’da bulunan işletmemizde hazırlanmaktadır. Makinalarımız teslimat öncesinde firmamız tarafından birden fazla teste tabi tutulmaktadır. ürettiğimiz makinalarımız 2 yıl garantilidir.

Yaprak Buz Makinası İmalatı 1 tonluk ve yaprak buz makinesi fiyatları için sizlere net endüstriyel soğutma sistemleri olarak hizmetlerimizi tüm yurt çapından aralıksız olarak sunmaya devam etmekteyiz. Yaprak buz makinesi fiyatları konusunda firmamız sizlere en uygun fiyat avantajları ve kaliteli işçilik sunmaktadır.

Yaprak buz makineleri günümüzde gıda sektöründe yaygın olarak kullanılamaktadır. Unlu mamüller üreten firmalarda ve balıkçılık sektöründe ürünün daha uzun raf ömrüne sahip olmasına bozulmamasına olanak tanımaktadır. Yaprak buz makinelerinde firmamızın sizlere sağladığı avantajlar ise daha az elektrik tüketerek daha uzun ve dayanıklı buz makineleri sunmaktadır.

Yaprak buz makinelerimizde dorin marka motorlar kullanılmaktadır. Bu motorlar daha az tüketim ve daha geç ısınma yapmaktadırlar. 1 tonluk yaprak buz makinemiz tatlı su ve tuzlu su da çalışan modelleri ile sizlerin hizmetinizdedir.

Yaprak Buz makinası   Verimi yüksek olmasının yanında sessiz çalışması ile de tercih edilmektedir. Hijyenik buz üretimi yapan dikey tip buz evaporatörü, hiç durmadan çalışma özelliğine sahiptir. Avrupa normlarında olan ekipmanlar yüksek kaliteli sonuçlar sunmaktadır. Hava soğutmalı olan buz jeneratörü su da soğutabiliyor. Su pompası, dişli motoru ve isteğe başlı tuz karışımı kontrol kutusu içinde yer alıyor. Şase ve bu bıçağı paslanmaz çelik olmasının yanında davul garbon kısmı da çelik özelliklerindedir. Vidalı ve yarı hermetik olan kompresörlü cihazlar soğutucu gaz özellikleri de bulunuyor. Fan kapasitesi ve yüksek kondensatörr bakımından pek çok zorlu testi geçen Yaprak Buz Makinesi farklı ihtiyaçlara farklı modellerle sunulmaktadır.

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

astis gıda sanayi 769 sokak no:11Aydın / Aydın

Mesaj Formu

Seo-Banner