Daima İstif Makinaları San. ve Tic. A.Ş.

0
0
İşletme ID:750957

Daima İstif Makinaları San. ve Tic. A.Ş.

Firma Hakkında

Site Adı : daimalift.com

Site Konusu : Transpalet ve İstif Makineleri

Anahtar Kelimeler : transpalet, transpalet fiyatları, manuel transpalet, 2500kg transpalet 3000kg transpalet, trans palet, döküm pompa transpalet, pallettruck, pallettrucks, hubwagen  

Firma Hakkında : 

İstif makineleri sektöründe kazanılan deneyim ve edinilen birikim ile emin adımlarla ilerleyen “DAİMA”, Müşteri ihtiyacını ön planda tutarak, her bir ihtiyaca yönelik çözümler bulmayı ana hedefi olarak benimseyen “DAİMA”, Türkiye’nin birçok şehrinde istif makineleri ve diğer depolama ürünlerinde satış, kiralama ve yedek parça hizmetleri ile destek veren geniş servis ağına sahiptir.

Yetkin donanımlara sahip mühendisleri ve teknik ekip kadrosu bulunan “DAİMA”, istif makineleri üretimi konusunda sektöre büyük yatırımlar yapmıştır. Türkiye’nin ilk manuel transpalet fabrikalarından birini İstanbul’da kurmuştur.

Tüm bu verilen hizmetlerin kökeninde ise müşteri memnuniyetinin daima ön planda tutulması yer almaktadır. Bu doğrultuda ivmeli ve kaliteli bir şekilde yolumuza devam ederken hem kendi kurumsal niteliğimizin hem de istif makineleri sektörünün gelişimine katkıda bulunmak, sektörün devamlılığının sağlanması ve tüm yenilikleri takip ederek depolama alanında çözümler sunulması misyonumuz haline gelmiştir. Vizyonumuz ise dürüst ve güvenilir kimliğimizi koruyarak, verdiğimiz hizmet anlayışını daima en yüksek seviyede tutmaktır.

Firma İletişim Bilgileri :  

Daima İstif Makinaları San. ve Tic. A.Ş.
Akşemseddin mah. Su Kenarı Cad. No 11/1 Sultanbeyli/İstanbul 34925 Türkiye

 0(216) 509 1515
 0(216) 509 1515
 info@daimalift.com

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

Akşemseddin mah. Su Kenarı Cad. No 11/1 Sultanbeyli/İstanbul 34925 Türkiyeİstanbul / Sultanbeyli

Mesaj Formu

Seo-Banner