Aladan Ahşap Tasarım

  • Aydın / Aydın
  • 19 Haziran 2020
  • 697
0
0
İşletme ID:748273

Aladan Ahşap Tasarım

Firma Hakkında

Dezenfektan Standı Aparatı İmalatı hizmetimizde siz değerli müşterilerimizin sağlığını korumaya destek olmak isteyen firmamız, en uygun fiyatlar ve sağlık bakanlığımızın belirlediği kurallar çerçevesinde Dezenfektan standı aparatı üretimine destek sunmaktadır.  Aydın’da bulunan üretim fabrikamızdan üretmiş olduğumuz stand aparatlarımızı tüm Türkiye ‘ye ücretsiz kargo hizmeti sunmaktadır.

Korona virüs ile mücadele kapsamında en önemli korunma tedbirleri maske kullanmı ve el hijyenidir. Gündelik hayatımız da ellerimiz ile birden fazla noktaya temas yapmaktayız. El hijyenimiz düzgün sağlanmaz ise koronavirüse yakalanma riskimiz yüksektir. Bu noktada sağlık bakanlığı almış olduğu tedbirler de iş yerlerine dezenfektan standı kurulumunu zorunlu kılmıştır. Bu standları koymayan iş yerlerini para cezası alması hatta kapatılması kararları vardır.

Dezenfektan Standı Aparatı İmalatı

Dezenfektan Standı Aparatı İmalatı
Dezenfektan Standı Aparatı İmalatı

Dezenfektan standları gündelik hayatımızda tüm iş yerlerinde karşımıza çıkmaktadır. Bu standlar günümüzde yaygın olarak kullanıldıkları için en hasas ve zarar kısımları aparat yani stand koludur. Bu kollarda ülkemizde üretimi kısıtlı bulunan cisimlerdir.

Dezenfektan standı aparatı imalatında 25 yıllıktecrübe ve bugün değil geçmişden gelerek hizmetlerini sunan firmamız sizlere bu dezenfektan standı kollarını geçmişten gelen uzmanlığı ile ücretsiz kargo avantajı ile sunmaktadır. Kullanımı sıklığı da düşünülerek tasarımları yenilenen dezenfektan standı aparatı üretimimizde tamamen kalın krom kullanmaktayız.

Bunun sebebi ise üretimde maaliyeti yükseltmek değil tamamen ürünün daha dayanıklı ve sorunsuz olarak müşterilerimizin iş yerlerinde kullanmasını sağlamaktır. Stand kolu stand montajında araya konulan plastikler sık kullanımlarda hemen kırılarak standın çalımasını bozmakta müşterileri mağdur etmektedir. Bunun bilinci ile stand kolu üretiminde kullandığımız kalın krom paslanmaz ve standa direk monte olduğu için asla düşme yada bozulma yapmamaktadır.

Dezenfektan Standı Kolu İmalatı

Dezenfektan standı aparatı imalatında talep ettiğiniz kollar aynı gün içerisinde kargoya verilmektedir. Dilerseniz sizlerin iş yerlerini logo yada reklamlarının üzerinde olduğu ingilizce ve türkçe 14 kuralın sağlık bakanlığı belirlediği şekilde ve renkler de dezenfektan standlarını sizlere imal ederek hizmetinize sunmaktayız.

Sizlerde korona virüs ile mücadele kapsamında işletmelerinizin güvenliğini ve sağlığını sağlamak için dezenfektan standı veya dezenfektan standı satın almak için, hemen bizlere web adresimizden yada onlin whatsapp hattımızdan ulaşarak siparişlerinizi oluşturabilirsiniz.


Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

ata mahallesi 757 sokak no:22/28Aydın / Aydın

Mesaj Formu

Seo-Banner