Magiclife Mobilya

  • Adana / Seyhan
  • 31 Temmuz 2022
  • 384
0
0
İşletme ID:750975

Magiclife Mobilya

Firma Hakkında

MagicLife Mobilya Antalya Fabrikamız (Akdenizin En Büyük Mobilya Üreticisi)

Sektördeki ilk faaliyetine 1999 yılında sadece küçük bir mağaza ve altında bulunan atölye ile başlayan Magic Life Mobilya, kısa süre içerisinde ürün kalitesi ve müşteri memnuniyeti sayesinde küçük bir atölyeden 30.000 metrekare kapalı alana sahip fabrikaya, tek bir mağazadan Akdeniz bölgesi ve çevresinde 23 mağaza ve 300 personeli ile büyük kurumsal bir yapıya kavuşmuştur.

Akdeniz bölgesinin En Büyük Mobilya Üreticisi olarak şirket hedeflerimiz doğrultusunda istikrarlı bir şekilde büyümeye devam etmekteyiz. Geniş çaplı ürün yelpazesi ile evinizin mobilya ihtiyaçlarını uluslararası kalite standartlarında üretiyoruz. Daima kalite anlayışını ilke edinen  firmamız TSE,ISO 9001 ve CE kalite belgelerine sahiptir.

 Fabrikadan Halka Aracısız Mobilya   politikası ile ürünlerini  Fabrika Satış Mağazalarında   yüzde elli daha uygun fiyata tüketiciyle buluşturan Magic Life Mobilya olarak tüketicinin ihtiyaçlarını ve beklentilerini göz önünde bulundurarak her daim kendimizi geliştirmekteyiz.

Sektördeki 23 yıllık üretim ve satış deneyimimiz, 12den fazla ülkeye yapmış olduğumuz ihracat faaliyetlerimiz ile yolumuza istikrarlı bir şekilde ve emin adımlarla devam etmekteyiz. 

Akdenizin Düğün Paketçisi olarak evlenmek isteyen ya da evini yenilemek isteyen müşterilerimize kaliteyi uygun fiyatlarla sunmaktayız.

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

Gürsel Paşa Mahallesi Öğretmen Evleri Bulvarı 75715. sokak No:2/1 (Real AVM Kavşağı / Bahçeşehir Koleji Karşısındayız) Seyhan, ADANA 0(535) 106 79 78Adana / Seyhan

Mesaj Formu

Seo-Banner