Asaf Soğutma Teknik Servis

0
0
İşletme ID:748435

Asaf Soğutma Teknik Servis

Firma Hakkında

Pendik Beyaz Eşya Servisi

Son yıllarda beyaz eşya sektörü oldukça hızlı bir ilerleme ile daha yeni ve kullanışlı modeller üretmektedir. Bu yeni model beyaz eşyalar için son sistem ile çalışan ve bütün beyaz eşya markaları için tamir kapasitesine sahip Pendik beyaz eşya servisi olarak siz değerli müşterilerimize oldukça kaliteli ve güvenilir bir hizmet sunmayı amaç edinmekteyiz. Pendik Arçelik servisi ve tamiri bütün Arçelik markalı beyaz eşyalarınızı onarım, bakım, tamir parça değişimi yaparak sizlere en kısa zaman içerisinde teslimini gerçekleştiriyoruz. Beyaz eşyalarınızın yıpranan bozulan ve değişime ihtiyaç duyulan her parçasını orijinalleri ile değişimini sağlayarak sapasağlam beyaz eşyalara kavuşmanıza yardımcı oluyoruz. Kartal beko servisi ve tamiri Beko markalı olan buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, çamaşır kurutma makinesi ve evinizde olan bütün Beko markalı beyaz eşyalarınızın tamirini ve bakımını gerçekleştiriyoruz. Yıllardır sizlere verdiğimiz kalite üstü hizmet anlayışımız ile belirgin müşteriler ve giderek daha fazla genişleyen bir müşteri kapasitesine sahip olmaktayız.

Beyaz Eşyalarınıza Uygun Orijinal Parça Değişimi Yapıyoruz

Beyaz eşyalar bilindiği üzere oldukça sık bozulan ve arızalanan ürünler değildirler. Fakat yıllar sonra yıpranan parçalarının değişimi olması gereken işlemlerin yapılması gerekmektedir. Pendik Bosch servisi ve tamiri olarak Bosch markalı beyaz eşyaların orijinal parçalarını temin ederek sizlere en iyi şekilde ve kalıcı olarak kullanabileceğiniz bir tamir hizmeti sunuyoruz. Evinizde bulunan bütün beyaz eşyalarınızı marka farkı gütmeden her türlü tamir ve bakımı yapmaktayız. Maltepe Siemens servisi ve tamiri Siemens markası olan beyaz eşyalarınızın alanında uzman kadromuz ile kaliteli bir şekilde tamir ve bakımlarını gerçekleştiriyor ve sizlere yıllarca kullanabileceğiniz beyaz eşyalar kazandırıyoruz.

Beyaz Eşyalarınızı Uzman Kadromuza Teslim Ederek Yıllarca Kullanım Sağlayabilirsiniz

Pendik profilo servisi ve tamiri adı altında siz değerli müşterilerimize uygun fiyat avantajı ile kaliteli bir hizmet sunmayı kendimize amaç edinmekteyiz. Yıllardır yaptığımız beyaz eşya tamir bakım ve onarım sektöründe şimdiye kadar oldukça yüksek müşteri kitlesine sahip ve müşteri memnuniyeti ile tavsiye edilen bir firma olmaktayız. Pendik beyaz eşya servisi ve tamiri firması olarak bakım tamir ve onarımını yaptığımız beyaz eşya markaları

·         Arçelik

·         Beko

·         Bosch

·         Siemens

·         Profilo

Markaları olmaktadır. Aklınıza gelebilecek bütün beyaz eşya tamirini yapmakta ve sizlere sağlam şekilde teslim gerçekleştirmekteyiz.

Pendik buzdolabı servisi ve tamiri buzdolabınızın tüp değişimi, motor değişimi gerektiğinde uzman kadromuz en kısa zamanda kaliteli bir parça değişimi yapmaktadır.  Pendik çamaşır makinesi servisi ve tamiri olarak bütün beyaz eşya markaları i.in gerçekleştirdiğimiz bakım onarım ve tamir hizmetimizde yeni teknolojiye uygun olarak hizmet vermekteyiz.

Beyaz Eşyalarınız Şimdi Daha Güvenli Ellerde

Pendik bulaşık makinesi servisi ve tamiri olarak sizlerin farklı program kapasitesine sahip bulaşık makinelerinizde oluşan türlü arızayı en kısa zamanda gidererek sizlere teslimini sağlamaktayız. Yıllardır yaptığımız bu iş sektöründe oldukça kaliteli bir hizmeti amaç edinmekteyiz. Ayrıca Pendik kurutma makinesi servisi ve tamiri ile Pendik fırın servisi ve tamiri olarak da evinizde kullandığınız bütün beyaz eşyalarınızın bakım ve servis işlerinizi yapmaktayız.



  Beyaz Eşya Teknik Servisi

İstanbulda bulunan hizmet bölgelerimizde Arçelik, Beko, Siemens, Bosch, Profilo gibi tüm marka beyaz ev eşyalarınızı Buzdolabı, Çamaşır Makinesi, Bulaşık Makinesi, Kurutma Makinesi, Fırın gibi beyaz ev eşyalarınızın her türlü tamir ve bakım işlemlerini yapıyoruz.

  7/24 Çağrı Merkezi

Beyaz Eşya Teknik Servisi
7/24 Çağrı Merkezi
0537 786 20 57
Evinizde kullanırken arıza yapan tüm beyaz ev eşyalarınızı adresinizden alıyoruz tamir ve bakım işlemlerini yapıyoruz.

Firma İletişim Bilgisi

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.
Seo-Banner