OMKA LOJİSTİK A.Ş

0
0
İşletme ID:10713

Firma Hakkında

1990 dan beri nakliye sektöründe olan firmamız 2007 yılında Melik KANŞIRAY ve Ali Fuat KANŞIRAY tarafından kurularak OMKA Lojistik Harfiyat A.Ş. ve OMKA Nakliyat LTD. ŞTİ. olarak devam etmektedir. Sektörün ve bölgesinin önde gelen firmaları arasında yerini almıştır. Kurumsal yapısını tamamladıktan sonra, atılımlarına hız veren firmamız İstanbul ve KOCAELİ / Gebze bölgesinde faaliyet göstermektedir.

Teknolojik gelişmeler ve yeniliklere açık olan firmamızda tam donanımlı 50 Adet Mercedes marka araç, (TIR) ve çeşitli iş makinları mevcut olup günlük yük taşıma kapasitemiz 12.000 ton’dur. 0-80 km mesafelerinde günlük yük taşıma kilometresine sahip olan OMKA Nakliyat beton santral ve asfaltlama fabrikalarına alt ve üst yapı malzemeleri olan mıcır, stabilize, hurda, kömür, agrega, rulo sac gibi ağır yük malzemeleri ile şehirlerarası kömür, hafriyat, nakliye ve liman taşımacılığı hizmeti vermektedir.

Konusunda uzman ve deneyimli personelimiz teslim aldığı malzemenin emanet bilincini üzerinde taşıyarak teslim yerine kadar iletmekte ve zamanında teslimat yapmaktadır.

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

merkez : arapçeşme mah yenibağdat cad no 743 ekol iş hanı kat 5 daire 4 gebze kocaeli araç parkı : yayla mah piri reis cad no:52 tuzla istanbulİstanbul / Tuzla

Mesaj Formu

Seo-Banner