Petzz Shop | Türkiyenin En Büyük Online Pet Shop Mağazası

0
0
İşletme ID:748461

Petzz Shop | Türkiyenin En Büyük Online Pet Shop Mağazası

Firma Hakkında

Petzz Shop | Türkiyenin En Büyük Online Pet Shop Mağazası Firmamız İstanbul şehrinde Maltepe ilçesinde Küçükyalı, Mektep Caddesı No 7 D:B, 34840 Maltepe/İstanbul adresinde bulunmaktadır.

Petzz Shop | Türkiyenin En Büyük Online Pet Shop Mağazası Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Petzz Shop | Türkiyenin En Büyük Online Pet Shop Mağazası Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Petzz Shop | Türkiyenin En Büyük Online Pet Shop Mağazası firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Petzz Shop | Türkiyenin En Büyük Online Pet Shop Mağazası firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 3 Eylül 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 616 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma İletişim Bilgisi

Firma Yorumları

64x64
Hakan bölükbaş
25 Kasım 2020 19:11:25

Ürünler gerçekten çok kaliteli ve uygun destek alma ihtiyacım olduğunda çabuk dönüşüm oluyor ve hızlı teslimat. Güvenli alışveriş için teşekkürler petzzshop ailedi


64x64
berna kaya
10 Kasım 2020 06:09:49

aynı gün kargom elime ulaştı süper hız süper teslimat güvenilir firma


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Küçükyalı, Mektep Caddesı No 7 D:B, 34840 Maltepe/İstanbul İstanbul / Maltepe

Mesaj Formu

Seo-Banner