Balgat Oto Kiralama

  • Ankara / Çankaya
  • 30 Eylül 2020
  • 685
0
0
İşletme ID:748583

Firma Hakkında

Balgat Oto Kiralama , 2008 yılından günümüze  Ankara ve Ankara’nın tüm ilçelerine geniş ve genç araç filosu ile  müşterilerine hizmet vermektedir.

            Hizmet verdiği süre içerisinde birçok  büyük marka, dernekler, vakıflar ve kamu kurumlarıyla çalışarak deneyim ve hizmet standartlarını devamlı yükseltmiştir.

            Deneyimlerini , güvenli ve hızlı bir hizmetle birleştiren Balgat Oto Kiralama , yurt dışından Türkiye’ye gelen müşterilerine verdiği hizmet kalitesini yurt içinde de güvenle ve huzurla yolculuk yapmak isteyen müşterilerine de sunmaktadır. Balgat Rent A Car , 10 yıldır tüm araç kiralama hizmetlerini “önce müşteri memnuniyeti” anlayışıyla sürdürmektedir.

            Müşterilerinin ihtiyaçları ölçüsünde aradıkları hizmeti en kısa sürede ve en etkili şekilde sürdürmeyi görev edinmiştir. Balgat Oto Kiralama  müşterilerine sunduğu bu hizmetler arasında güvenlik her zaman ilk sırada yer almaktadır. Bu nedenle kiralama yapılan tüm araçların periyodik bakımları büyük bir titizlikle takip edilmekte tüm araçlar her kiralama sonrası kontrolden geçirilmekte ve en küçük ayrıntısına kadar incelenerek bir sonraki müşterisine hazırlanmaktadır. Ayrıca araçların hijyenik temizliği düzenli olarak yapılmaktadır.

Balgat Oto Kiralama  sektöründe farklı kılan bu özenli yaklaşım müşterileri tarafından çok iyi bilinmekte ve Balgat Oto Kiralama nın  tercih edilmesini sağlamaktadır. Ankara’da kiralık araç arayan müşterilerimizin araç sorunlarını çözebilmek için araç filo sayımızı artırdık. Balgat araç kiralama ile hem ucuz araç hem de lüks araç kiralayabilirsiniz. Araçlarımızı rent a car kaskolu yaparak siz değerli müşterilerimizin can ve mal güvenliğini sağlıyoruz. 

Ankara araç kiralama ile ucuz araç kiralayabilirsiniz. Ucuz araç kiralayabilmeniz için web sayfamızdan online rezervasyon yapabilirsiniz yada müşteri hizmetlerimizi arayabilirsiniz. Ankara’da araç kiralamanın lider firması Balgat Rent A Car’ın tüm araçları rent a car kaskoludur. 

Ankara’nın kurumsal araç kiralama firması Balgat Oto Kiralama ile lüks araç kiralayabilirsiniz. Lüks araçlarımızı uzun dönem filo kiralama yaparak bütçenize uygun fiyatlara kiralayabilirsiniz. Ankara’da kiralık araç ihtiyacınızı lüks araçlarımızla karşılıyoruz. 

Firma Yorumları

64x64
Özkan Uğur
24 Mart 2021 12:03:28

çok memnun kaldım. başka firma aramayın bence.


64x64
Hüseyin Yenilmez
10 Ekim 2020 14:04:46

Araçları rent kaskolu ve yeni model. memnun kaldık.


64x64
Emine Ünlü
2 Ekim 2020 16:27:06

araç kiraladım.. tavsiye ederim..


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Balgat Mah. Ziyabey cad. 32/9 ÇankayaAnkara / Çankaya

Mesaj Formu

Seo-Banner