Tek Yapı

Vitrin Firma
  • Manisa / Manisa
  • 3 Kasım 2020
  • 4797
0
0
İşletme ID:748798

Firma Hakkında

 

Hakkımızda

Tek Yapı, dış cephe, iç mimarlık, proje ve tasarım ekibi Manisa’da sektörün içinde aktif olarak yer almaktadır. Kalite ve mühendislik anlayışını ön planda tutan Tek Yapı, yapmış olduğu çalışmalarda; tasarım, proje ve uygulamaları bir bütün halinde ele alarak, müşterilerine hizmet vermektedir.

Tek Yapı, girişimci ruhunu koruyarak teknolojiyi ve kaliteyi bir rekabet üstünlüğü haline getirmeyi ve bulunduğu her sektörde lider durumda olmayı amaçlar. Bu hedeflerine birlikte koşacağı yaratıcı bir takımı modern insan kaynakları felsefesi ile oluşturmak ve geliştirmek için çalışır. Dinamik piyasa koşullarını bir avantaja çevirmek için gerekli olan hızlı veri akışı çabuk karar verme için en son bilişim teknolojilerini kullanmaya öncelik olarak belirlemiştir.

Tek Yapı sayesinde, yeni nesil mantolama; artık çok daha kaliteli ve güvenle kapınıza geliyor. Evinize/ kurumunuza değerine değer katarken,Tek Yapı ayrıcalığı ile kafanız sakin, cebiniz mutlu ve kaliteniz daim olur.

Müşteriye sadece müşteri gözüyle bakmayan Tek Yapı, her daim çözüm ortağı olma yolunda, projeleri sahiplenmektir. Kuruluşu itibariyle önemli ve değerli işlere imza atan Tek Yapı, profesyonel yaklaşımıyla geleceğin yenilikçi vizyonuyla hizmet sunmaktadır.

Yapılarımızda ısınma ve serinleme amaçlı kullandığımız kombi, kalorifer, klima ve benzeri cihazların sarf ettikleri enerji, dış cephe mantolama uygulamaları ile %50 azaltılabilmektedir. Eğer binalarımızın temel ve çatılarında da mantolama yapılmışsa bu oran %60’lara kadar çıkacaktır.

Bu kadar önemli bir tasarrufun sadece kendi bütçelerimize değil ülke ekonomisine de önemli katkılar sağlayacağı unutulmamalıdır. Binalarımızda en önemli ısı kayıpları kolon ve kirişlerden kaynaklanmaktadır. Bu neden ile iç duvarlarda yapılacak Mantolama tatbikatları asla sonsuz ömürlü olamayacaktır, dış cephede ve bina duvarlarının da tamamını kaplamadıktan sonra mantolama sistemlerinde tatmin edici sonuçlar alınamaz. Sistemin ana prensibi hiçbir aralık kalmayacak şekilde yapının dışarıdan ısı yalıtım levhaları ile kaplanmasıdır.

Kolonlar, kirişler, duvarlar, pencere merkezleri, çıkma altları bir bütün olarak mantolanmalı ve yapının tamamı koruma altına alınmalıdır.

Doğru bir şekilde dış cephe kaplama sistemleri ile kaplanan bir binanin korozyon problemini bir daha yaşamayacağını, yaşının sabitleneceğini ve mantolamanın bina ömrü kadar hizmet verebileceğini unutmamamız gerekmektedir. Yapılarda mantolama uygulaması ısınma için kullanılan enerjiden tasarruf edilerek gaz, kurum ve toz emisyonunu azaltıp çevre için doğrudan bir kazanç sağlar. Duvar, ısı köprüleri, zemin ve tavan yüzey sıcaklıklarının iç konfora olduğu kadar yapı kabuğu üzerinde de önemli etkileri vardır. Yeterli yalıtım yaşam kalitesine katkıda bulunur ve bina dokusunun korunmasına yardımcı olmaktadır.

Dış cephe mantolama için teknik verilere uygun olan ve olmayan çok çeşitli ürünleri bulmanız mümkün. Mantolama uygulamasından maksimum derecede fayda sağlamak için ürün kalitesi teknik değerleri üstün malzemelere ek olarak Uygulamanın da hassas yapılması gerekmektedir. Ürün ve uygulamanın birleşmesi sonucunda mantolama tam performans ile çalışacak size konforlu ve sağlıklı bir mekân oluşturacaktır.

Bu çözümde kullanılan bileşenler doğru nitelikte seçilmiş ısı yalıtım levhaları, levhaların yüzeye ankrajlanmasını sağlayan özel dübeller, yine levhaların yüzeye yapışmasını sağlayıcı özel yapıştırma harcı ve mantolamaya özel sıva harcı, sıva aderansini arttıran sıva filesi, boşluklarda kullanılmak üzere tasarlanmış alüminyum profillerden oluşmaktadır.

Ülkemizde dış cephe yalıtım ile enerji tasarrufunun yaygınlaştırılmasına yönelik TSE, Bayındırlık Bakanlığı ve Enerji Bakanlığı nezdinde gerçekleştirilen çalışmalar ile TS 825 “Binalarda Isı Yalıtım Yönetmeliği” standardı, Nisan 1998’de revize edilmiş ve Haziran 2000’den itibaren de yeni inşa edilecek yapılarda zorunlu bir standart haline gelmiştir. Mantolama uygulama zorunluluğu, belediyelerin ilgili bölümleri ve yapı denetim firmalarınca denetlenmektedir.

Tek Yapı Hizmetleri

 

 

Firma İletişim Bilgisi

Firma Yorumları

64x64
Mehmet
11 Ekim 2021 22:10:36

Cok iyi firma


64x64
adembayir
31 Ağustos 2021 14:08:51

Bizim ev yapıldı iyi


64x64
Murat altın
18 Ağustos 2021 23:08:11

Alaybey evimiz yapıldı iyi


64x64
Emir korkmaz
18 Ağustos 2021 23:08:48

5 puan da bizden


64x64
Ali yavuzcan
27 Temmuz 2021 15:07:20

Firma adıyla ve hakkıyla çok iyi yapiyosunuz elinize ve emeğinize sağlık


64x64
Aydin araklı
24 Temmuz 2021 18:07:41

Çok iyi bir firma.


64x64
Berat albayrak
22 Temmuz 2021 21:07:39

Tek Yapı Mantolama İzolasyon firmasına Ve Firma sahibi Emrah ilban beye teşekkürlerimizi sunarız...


64x64
Murat Korkmaz
20 Temmuz 2021 21:07:38

Ben binamızın yapan tek yapıya teşekkür ederim..bir bina sakini olarak tek yapıya teşekkür ederim..tek yapı ustası izzet ustanın eline sağlık..


64x64
Emre
11 Temmuz 2021 23:07:25

Gerçekten mühtiş firma


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Cumhuriyet Mah 5015 Sk No 2 Yunusemre/Manisa Manisa / Manisa

Mesaj Formu

Etiketler

Seo-Banner