PVC zemin kaplama onursan zemin tarkett zemin kaplama mikro beton Tatami minder

0
0
İşletme ID:750529

Firma Hakkında

Rektaş Zemin Hakkımızda

HAKKIMIZDA

Firmamız 1997 yılında Rektaş Zemin Market adı altında kurulmuştur. Zemin sektöründe kazandığımız tecrübe geniş ürün yelpazesiyle istekleriniz doğrultusunda sizlere yardımcı olmanın gururunu yaşadık ve yaşayacağız bugüne kadar müşteri memnuniyetini ilke edinmiş firmamız tüm yönetici ve çalışanları ile bu ilkeye sadık kalarak aynı hasasiyetle çalışmalarına devam etmektedir.

Genel olarak ithal yapı malzemeleri kullanmakta müşterilerimize bu konularla ilgili malzeme satış montaj uygulama teknik destek hizmetleri vermektedir. Müşteri fikirlerine önem verir.

Firmamız için en önemli unsur Müşteri Memnuniyetidir. Müşteri memnuniyetinin sadece satış ile değil, satış sonrası uygulama kalitesinde mükemmelliği sağlayarak mümkün olduğunun bilincindeyiz. Yapı ve zemin kaplama ürünlerimizin tümü kaliteli, dayanıklı ve firma tarafından garantilidir.

"Kalite asla bir raslantı değildir." Sürekli ve bilinçli çalışmanın ürünüdür.

Misyon
Sektörümüzdeki yeniliklerin takipçisi olarak, kalitemizden ödün vermeden,en yeni ürünleri en kısa zamanda müşterilerimize sunmak ve müşteri memnuniyeti oluşturmak en büyük hedefimizdi

Vizyon
Güvenilirlik ve kalite ilkelerinden vazgeçmeden, müşteri memnuniyeti ve ihtiyaçlarını esas alarak, kendi doğrularımız çerçevesinde sektörümüzde aranan bir marka olarak kalmak ve yenilikçi ruhumuzla istikrar içinde büyüyen bir şirket olarak uluslararası pazardaki yerimizi güçlendirmek ve uzun vadede kalıcı olmasını sağlamak.

Firma Yorumları

64x64
İrem kaya
9 Kasım 2021 18:11:45

Mükemmel bir işletme tebrik ederim


Seo-Banner