Avrasya Hurda Yıkım

0
0
İşletme ID:748863

Firma Hakkında

Avrasya hurda yıkım olarak 2000 yılından bu yana sektörde birçok ilke imza atan firmamız yenilikçi yaklaşımıyla sektöre yön veren firmalardan birisidir. İstanbul başta olmak üzere Türkiye genelinde birçok yıkım projesinde baştan sona iş bitirimi ile birlikte geri dönüşüme büyük katkılar sağlamış olan firmamız alanında her zaman yenilikleri kendisine ilke edinmiştir.

“Atatürk’ün söylemlediği gibi; Hiçbirşeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır, çalışkan olmak.”

Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün yukarıda belirtmiş olduğu sözü bizim en büyük hedefimizdir. Milletimizin kalkınması, ülkemizin refah seviyesinin artması adına durmadan, yılmadan bugüne kadar çalışmalarımızı en güzel şekilde sürdürdük. Bugün ise yine çalışmalarımızı en kusursuz şekilde sürdürmekteyiz.

Neden Bizi Seçmelisiniz?

Avrasya hurda yıkım olarak Türkiye genelinde yoğun çalışmalar sürdüren firmamız işin ağırlığı ne olursa olsun, teknolojik araç gereçleriyle bütün zorlukların üstesinden gelmekte, verdiği sözü sonuna kadar en kaliteli şekilde yerine getirmektedir. Eğer işlerinizin beklentinizden daha iyi olmasını isterseniz mutlaka sizi bir çayımızı içmeye bekliyoruz.

Ne Gibi İşler Yapıyoruz?

Avrasya Hurda Yıkım olarak İstanbul Anadolu yakası ve Avrupa yakası başta olmak üzere ülkemizin birçok bölgesinde doğusundan batısına kadar aşağıda yer alan işlerin tamamını profesyonel olarak gerçekleştirmekteyiz.

  1. Hurda karşılığı yıkım işleri
  2. Demir hurdası alımı
  3. Şantiye hurdası alımı
  4. Yanmış bakır, soyma bakır, kablo bakır hurdası alımı
  5. Alüminyum hurdası alımı
  6. Plastik hurdası alımı
  7. Metal hurdası alımı

Firma Yorumları

64x64
Emre
14 Nisan 2021 19:04:31

Çok memnunum nakit ödemeyle geri dönüşüme dahil atillarimi kantarda ödeme Gerekliliğiyle hurda verdim Çok teşekürler AVRASYA HURDA VE YIKIM


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Kazım Karabekir Mahallesiİstanbul / Esenyurt

Mesaj Formu

Seo-Banner