Emre Metal Entegre Atık Geri Dönüşüm

0
0
İşletme ID:436224

Emre Metal Entegre Atık Geri Dönüşüm

Firma Hakkında

Emre Metal Entegre Atık Geri Dönüşüm olarak, atık elektrikli ve elektronik eşya işleme, atık akümülatör geçici depolama ile tehlikeli ve tehlikesiz nitelikli atıkları kaynaklarından toplanarak ayrıştırılması ve uygun geri dönüşüm veya bertaraf yöntemleri belirlenerek geri kazanımının sağlanmasıyla birlikte ekonomiye geri döndürülmesi için kurulmuş bir şirkettir.

Emre Metal Entegre Atık Geri Dönüşüm, elektronik atık geri dönüşümü, hurda, akü geri dönüşümü, veri imha , hurda metal geri dönüşümü, lisanslı geri dönüşüm hizmeti, hurda bakır, sarı, krom, kablo, demir vb. metallerin geri kazanımının yanı sıra tehlikeli ve tehlikesiz atıkları lisanslı araçları ile birlikte alımını gerçekleştirmektedir. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın izni ile alınan geri dönüşüm, atık taşıma, bertaraf belgeleriyle elektronik atık geri dönüşüm hizmetlerini sürdürmektedir.

Firma Yorumları

64x64
Fatih akkuş
10 Kasım 2020 02:38:50

Geri dönüşüm konusunda firmamıza verdiginiz destekler için çok teşekkür ederiz. Elektronik atık alan firmalar arasında türkiye en tecrübeli kuruluşlardan birisi olmaya adaysınız. İyi çalışmalar.


Seo-Banner