Bilgiç Hukuk Bürosu - Avukat Ezgi Merve SAPMAZ

0
0
İşletme ID:748878

Firma Hakkında

Bilgiç Hukuk Bürosu Silivri’de, ceza hukuku ile aile ve boşanma hukuku alanları başta olmak üzere uzmanı olduğu hukuki konularda , uyuşmazlıkların önlenmesi ve çözüm yollarının bulunması konusunda gerçek ve tüzel kişilere yönelik Hukuki danışmanlık ve avukatlık hizmeti vermektedir.

Avukat Ezgi Merve SAPMAZ ’ın yöneticiliğinde çalışmalarını sürdüren Bilgiç Hukuk Bürosu, alanında uzman avukat, teknik danışman ve asistanlarla birlikte profesyonel olarak hukuki destek vermektedir.

Bilgiç Hukuk Çalışma Prensipleri
Bilgiç Hukuk Bürosu, Avukatlık meslek kuralları ve 1136 Sayılı Avukatlık Kanunu’nda belirlenen “gizlilik ve sır saklama” ilkesini hassasiyetle uygulamakta ve avukatlık mesleğinin itibarını zedeleyecek her türlü davranıştan kaçınmaktadır.

Büromuz, yalnızca uzmanı olduğu konularda avukatlık hizmeti vermekte ve uzmanlık alanına girmeyen konularda kesinlikle çalışmamaktadır.

Şuana kadar hiç bir mesleki hatamız bulunmamakla birlikte, müvekkillerimize sorunsuz bir avukatlık hizmeti vermek adına yaptığımız tüm iş ve işlemleri mesleki sorumluluk sigortası güvencesiyle koruma altında tutmaktayız.

Mesleki faaliyetlerimizi icra ederken, yapılacak iş ve davanın olası sonuçları hakkında hukuki görüşümüzü müvekkillerimize aktarıyoruz. Ayrıca, hukuki süreçler ve davanın seyri hakkında sürekli bilgilendirmeler sağlıyoruz.

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

Alibey Mahallesi Turgut Özal Bulvarı No:28 Daire:3 Silivriİstanbul / Silivri

Mesaj Formu

Seo-Banner