Webmasteam Limited Şirketi

0
0
İşletme ID:748987

Firma Hakkında

WEBMASTEAM YAZILIM BİLİŞİM İTHALAT VE İHRACAT SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ

           

             Webmasteam şirketi 2020 ekim ayında kuruldu. Gelişen teknolojiler ile şirketlere hizmet vermeyi hedefleyen Webmasteam Limited Şirketi, şirketlerin dijitalleşmesinde tüm hizmetleri sunarak şirketlerin sanalda yükselmesini sağlamayı hedeflemektedir.  Profesyonel tecrübeli iş deneyimine sahip ekibi ile kusursuz hizmeti amaçlamıştır. Temel amacı, şirketlerin kuruluş ya da gelişme aşamasında grafik tasarım, internet reklamcılığı, video tanıtım reklamları ve ilgili alanlarda yayınlanmasını, havadan çekim ve iç çekimler ile donanımlı video içerikler üretmeyi, 360 derece sanal tur ile etkili tanıtımlar yapmayı, web tasarım hizmeti ile arama motorlarında yükselmesini sağlamak, sosyal medya yönetimi ile kısa sürede takipçilere ürün ve hizmet tanıtımlarını sunmayı hedeflemektir. Ayrıca şirketlere özel promosyon ürün tasarımları, sanal gerçeklik ve artırılmış gerçeklik tasarımları, marka patent tescil hizmetleri de sunmaktadır. Gelişen teknolojileri en hızlı bir şekilde hizmetlerine eklemektedir. Hizmetlerden bir diğeri ise drone ile zirai ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarıdır.


          Webmasteam tüm hizmetleri ile şirketlerinizin hizmetlerini ve ürünlerini, kişilerin en çok takip ettiği ilgili alanlarda sunarak kısa sürede hedef kitlelere ulaştırır.  Webmasteam üyelerine danışmanlık edip onlara en uygun hizmetleri sunar. Üyeler istediği tanıtım ve reklam paketini ya da istenilen hizmete göre seçim yaparak teklif alabilirler. Hedeflenen süre içerisinde tüm dijital reklamcılık desteği sağlanır. 


          Webmasteam ekibi olarak, dijitalde kurumsallaşma yolunda ihtiyaçlarınız için sizlere en kusursuz ve profesyonel desteği sağlamaktayız. 


Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.
Seo-Banner