PETLAS ANKARA ANA BAYİİ GÖKÇE LASTİK

  • Ankara / Altındağ
  • 23 Aralık 2020
  • 1242
0
0
İşletme ID:749138

Firma Hakkında

Türkiyenin dört bir yanındaki müşterilerinin kolay, verimli ve güvenilir bir sürüş için, sürüş esnasında emniyet ile varacakları noktaya güvenle ulaşabilmelerini güvence altına almasını ve yönetmesini sağlayan yenilikçi çözümleri ve teknolojileri müşterilerimize sunarız. Sektördeki uzmanlığıyla yenilikçi teknolojileri bir araya getiren Gökçe Lastik; perakende, finans, sağlık, imalat, eğitim, kamu sektörleri ile diğer sektörlerde aldığı hizmetleri müşterileri ile buluşturup güvenli sürüşü sağlamaktadır.

1979 yılında kurulan Gökçe Lastik, otomobil lastik sektöründe teknoloji, bilgi ve tecrübeyi bir arada sunarak müşterilerinin takdiri kazanmaktadır. Ankara ilinde hizmet Gökçe Lastik, telefon ve İnternet üzerinde yaptığı satışlar ile tüm Türkiyeye ürün ve hizmetlerini satmaktadır.Sektörde 35 yıllık deneyimi ile müşterilerine satış ve satış sonrası hizmet vermekteyiz. Hizmet alanımız Otomobil Lastiği, Çelik Jant, Akü satış ve satış sonrası hizmetleri ve Lastik değişimi, Lastik Oteli, Bilgisayarlı Rot Balans, Lastik Onarımı hizmetlerini ile müşterilerimizin otomobilleri ile ilgili her türlü bilgi ve danışmanlık hizmeti vermekteyiz.

İş yerimizin kurucusu Nadir Gökçedir. 1979 yılında kurmuş olduğu ticarethaneyi bugün oğulları Mutlu ve Murat Gökçe işletmektedir.

MİSYONUMUZ.
• Müşteri beklentilerine odaklanmış bir mükemmellik anlayışı ile fark yaratacak kaliteli ve güvenilir hizmet vermek.
• Topluma ve çevreye karşı sorumluluklarımızı yerine getirmektir.
• Sizin ve Sevdiklerinizin emniyeti için çalışıyoruz.
Gökçe Lastiğin işbirliği, cevap verme kültürü ile oluşturduğumuz çözümler hem de sağladığımız sürekli bakım sayesinde müşterilerimizle olan derin, iki yönlü bir bağ kurmayı destekler. Bu düşünce ile müşterilerimizi önemsememiz sayesinde, Türkiye çapındaki müşterilerimizin yüzde 97i aşan müşteri memnuniyet oranlarına ulaşıyoruz. Petlas Ankara Ana Bayisi olarak hizmet vermeye devam ediyoruz... Petlas, Lassa, Bridgestone, Pirelli, Michelin, Continental, Nexen, Kumho, Nokian, Hankook, Goodyear

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.
Seo-Banner