Eskişehir Melodim Veteriner Tanı ve Tedavi Merkezi ( Kliniği ) Odunpazarı - Tepebaşı

0
0
İşletme ID:749566

Firma Hakkında

Eskişehir Melodim Veteriner Tanı ve Tedavi Merkezi 2021 yılında kurulmuştur. 12 yıllık deneyim ve bilgi birikimi, sürekli kendisini yenilenen teknoloji ve güncel gelişmeleri araştıran ilkemiz, uyum ile özverili çalışan deneyimli hekimlerden oluşan kadromuzla bugün; muayene - teşhis, laboratuvar ünitesi, dijital röntgen - CR, ultrason, EKG’den oluşan görüntülü tanı ünitesi, yoğun bakım ünitesinden oluşan operasyon bölümü, fizik tedavi, lazer terapi, yatılı tedavi, eve servis ve ambulans hizmeti, pet kuaför ve pet shop bölümü ile tüm hizmetleri tek çatı altında siz değerli halkımıza sunmaktayız.
Gayemiz dostlarımızın sağlıkla alakalı tüm gereksinimlerini karşılamak, daha sağlıklı ve uzun bir yaşam sürmelerini sağlamayı amaçlamaktadır.
Melodim Veteriner Tanı ve Tedavi Merkezi; sunmuş olduğu hizmetlerdeki mükemmeliyetçi yaklaşımlarıyla hasta ve hasta sahiplerinin memnuniyetini oluşturmadaki kararlılığı, kendini mesleğine adamış üstün nitelikli ekibi, sahip olduğu modern alt yapısıyla; Türkiye’de referans olarak gösterilen önemli sağlık kuruluşlarından biri olmayı hedeflemektedir.

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.
Seo-Banner