ehavuzcum

  • Muğla / Bodrum
  • 31 Mayıs 2021
  • 540
0
0
İşletme ID:750374

ehavuzcum

Firma Hakkında

Havuz Market Mağazası olarak, size doğrudan yüzme havuzu ve spa bakım kimyasalları konusunda en ucuz fiyat ile en kaliteli ürünleri tedarik ediyoruz.

Biz Havuz Kimyasalları üreticisiyiz, bu yüzden doğrudan bizden satın almanızı tavsiye ederiz. Böylelikle size para kazandırıyor ve satın aldığınız havuz malzemelerinin kalitesini ve güvenliğini sağlıyoruz.

12 yılı aşkın bir süredir Sağlık Bakanlığı Onaylı Yüzme Havuzu Kimyasalları üretiyoruz ve kaliteye odaklanarak müşteri hizmetlerine de ağırlık veriyoruz.

Bu, mükemmel bir duyarlı müşteri deneyiminden emin olabileceğiniz anlamına geliyor.

Anketlerimizde müşterilerimizin% 99,5i bizden havuz veya spa kimyasalları satın alma deneyimlerinden tamamen memnun ve çok nadir durumlarda bir şeyler ters giderse, derhal sizin için sorunsuz bir şekilde yardımcı oluyoruz.

Bir havuzun görüntüsünü olabildiğince iyi hale getirmeniz için çok çalışıyoruz, ancak ihtiyacınız olmayan bir şey bulursanız lütfen bize bildirin, bizimle nasıl iletişime geçeceğinizi öğrenebilirsiniz. iletişim sayfası

Havuz kimyasalları üretimi, tedariki ve sağlık ve güvenlik için tüm endüstri standartlarına uyarız. Bu, tüm prosedürlerimize% 100 güvenebileceğiniz anlamına gelir ve tabii ki tüm kimyasallarımız takip edilmesi kolay, güvenlik, kullanım ve depolama talimatları ile birlikte verilir.

Sitemizi ziyaret ettiğiniz için teşekkürler, müşterilerimize gerçekten değer veriyoruz ve sunduğumuz değer ve hizmeti seviyorlar, umarım sizde onlara katılacaksınız.

EHAVUZCUMdan güvenle alışveriş yapın. Yüksek indirimlerimiz, tüm ürünlerimizde mutlak en düşük fiyatları garanti eder.  Havuz Malzemeleri Mağaza Girişi
 

EHAVUZCUM AVANTAJLARI

1. Ucuz fiyat avantajı

2. Müşterilerimize bağlılık avantajı

3. Arkadaş canlısı çalışma ekibi avantajı

4. Kolay sipariş avantajı

5. Uzun yıllar üretim ve satış deneyi avantajı

6. En büyük yüzme havuzu kimyasalları üreticisi avantajı

7. Tüm ürünler % 100 test edildi avantajı

8. Güvenli alışveriş avantajı

9. Zamanında teslimat avantajı

Ehavuzcum Ürün İadesi Konusunda Dikkat Edilmesi Gerekenler

Yüzme Havuzu Malzemeleri, Kimyasallar, Ekipman ve daha fazlası için info@e-havuzcum.com adresinden veya 0 532 633 03 48 Whatsapp Hattı Müşteri Hizmetleri Ekibimizle iletişime geçebilirsiniz.

Memnuniyet garantili! Herhangi bir EHAVUZCUM ürününden tamamen memnun değilseniz, nakliye veya taşıma hariç tam ürün iadesi için 14 gün içinde iade edin. Sinada, Dreampool, Kuzey Plastik, Zodiac, Robodeep ve Dolphin markaları için özel iade kısıtlamaları geçerlidir. Bu ürünlerle ilgili ayrıntılar ve talimatlar için lütfen Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçin.

Herhangi bir ürünü iade etmek için, iletişim bilgileriniz, varsa sipariş numarası ve iade nedeni ile birlikte orijinal kartonuna yerleştirin.

Alıcı Adresi: Bitez Mah. Müderris Cd NO:31/A Bodrum/MUĞLA SİNADA KİMYA .

Tüm iadeler ön ödemeli ve sigortalı olmalıdır.

Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen şu adresten Müşteri Hizmetleri Ekibimizle iletişime geçin: info@e-havuzcum.com veya bizi 0532 633 03 48 numaralı telefondan arayın.

Hasar görmeyen herhangi bir gönderi üzerinde teslimatın reddedilmesi, nakliye ve stok ücretlerine neden olacaktır. Bunlar geri ödeme tutarından düşülecektir.

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.
Seo-Banner