Villa Hilside - Kayseri İnşaat

  • Kayseri / Melikgazi
  • 12 Mayıs 2022
  • 293
0
0
İşletme ID:750836

Villa Hilside - Kayseri İnşaat

Firma Hakkında

2003 yılında aile büyüğümüz olan DÜNYAM ve SYSTEM hastaneleri Başhekimi Dr. Erol BEDİR öncülüğünde kurulan şirketimiz; Sağlık, güvenlik, turizm, temizlik, inşaat, sektörlerinde faaliyet göstermektedir.

Aile şirketimiz olan ESEN. A.Ş 2012 yılında Erenköy mah Haymana Çay bağları mevkiinde ki (6827 ada 13 parsel) arsayı sahibi şahıstan satın almış ve ileri tarihlerde değerlendirmek üzere portföyüne katmıştır.

Son yıllarda, özellikle pandemi günleri ve sonrasında şehrin gürültüsü ve apartman yaşamının dezavantajlarından uzak, doğayla iç içe bir site yaşamı ihtiyacı daha da artmıştır.

Bu talebi göz önüne alan şirketimiz, onursal başkanı Dr.Erol BEDİR’in telkin ve teşvikleriyle, arsamız üzerine 14 lüks villa projelendirmiş, ruhsatı alınarak inşaatına başlanmış ve inşaatımız tüm hızıyla devam etmektedir.

Bu projeye karar verilirken, ticari amaçtan ziyade, birbiriyle çok iyi anlaşan ve birlikte komşuluk yapmayı önemseyen kişileri bir araya getirmek amaçlanmıştır.

Villaları satın alan veya alacak olan değerli müşterilerimize, halen çevresinde ikamet eden sakinlere ve Kayseri’ye hayırlı olması dileklerimizle.

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

Erenköy Mahallesi Çamyurdu Caddesi 1500. Sokak Melikgazi/ KayseriKayseri / Melikgazi

Mesaj Formu

Seo-Banner