Hurda Nayloncu

0
0
İşletme ID:750840

Hurda Nayloncu

Firma Hakkında

Hurda Naylon

 

Hurda naylon, petrol ürünlerinden yapıldığından biyolojik olarak bozunmaz. Naylon kolayca parçalanmaz ve okyanustaki enkazın yaklaşık% 10’unu oluşturur. Dünya Hayvanları Koruma Derneği’ne göre, naylon ağlar da dahil olmak üzere her yıl 600.000 tondan fazla olta takımı okyanuslara dökülüyor. Balıkçılar genellikle ağları atarlar çünkü alternatif çok daha pahalıdır – birilerine ağları düzgün bir şekilde atması için para ödüyorlar.

Bazı nedenlerden dolayı, polimer kimyasının derinliklerine hapsolmuş olan naylonun geri dönüşümü polyesterden daha zordur. Yıllarca süren araştırma, geliştirme ve testlerden sonra, giyim için uygun ve zorlu üretilebilirlik ve ürün kalitesi testlerini geçebilen bazı geri dönüştürülmüş naylon lifler şirketin keşfettiği şeydir.

“20 yıldır geri dönüştürülmüş modeller için geri dönüştürülmemiş polyesteri değiştiriyor olsak da, yalnızca son beş yılda geri dönüştürülmüş hurda naylon yerine geri dönüştürülmemiş naylonu değiştirmeye başladık. Kullandığımız geri dönüştürülmüş naylonun bir kısmı sanayi sonrası atık elyaftan, bir iplik fabrikasından toplanan iplikten ve yeniden kullanılabilir naylon elyaf olarak işlenebilen dokuma fabrikalarından gelen atıklardan geliyor. Denediğimiz bir başka geri dönüştürülmüş hurda naylon elyaf, atılmış endüstriyel balık ağlarından yeniden yaratıldı.

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

Orta mahalle Maltepe Caddesi No:10 Bayrampaşa İstanbulİstanbul / Bayrampaşa

Mesaj Formu

Seo-Banner