Zernet E Ticaret ve Bilişim Hizm. A.Ş.

0
0
İşletme ID:33593

Zernet E Ticaret ve Bilişim Hizm. A.Ş.

Firma Hakkında

Zernet E Ticaret ve Bilişim Hizmetleri A.Ş. firmasının kuruluşu olan Türkiye’nin en uygun fiyatlı online alışveriş sitesi olmak amacıyla yola çıkan nelerneler.com, 2017 yılında kuruldu. Online alışveriş sistemini daha keyifli hale getirmeyi hedefleyen nelerneler.com Türkiye’deki online alışveriş siteleri arasında bir numaraya yükselmeyi amaçlıyor. Onlarca farklı kategoride, binlerce ürünün yer aldığı nelerneler.com, piyasadaki en kaliteli ürünler ve en uygun fiyat garantisiyle öne çıkıyor.

Üyelerine küçük ev aletleri, dekorasyon ürünleri, mutfak gereçleri, elektronik cihazlar, oyuncak, kırtasiye gibi birçok farklı kategoride ürünler sunan nelerneler.com; aynı gün kargo, vade farksız taksit, kapıda ödeme ve kolay iade gibi seçeneklerle online alışverişi daha kolay ve keyifli hale getiriyor. Kısacası Türkiye’de online alışverişin en yeni ve en hesaplı adresi nelerneler.com!

Firma Yorumları

64x64
Muharrem TÜTÜNCÜ
28 Ocak 2021 17:01:44

Satın aldığım elektronik ürün yerine, dalga geçer gibi çöp poşeti gönderen şirket. Ayrıca paylaştıkları telefon numaralarına güvenmeyin derim. Ben kimseyle görüşmeyi başaramadım. Bir daha kesinlikle alışveriş yapmam, kimseye de önermem.


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Mahmutbey Mh. 2443 Sk. No: 1 / 41 İstoç Petrol Plaza Kat: 4 Bağcılar / İSTANBULİstanbul / Bağcılar

Mesaj Formu

Seo-Banner