Ardi Halı Yıkama

  • İstanbul / Küçükçekmece
  • 19 Mayıs 2022
  • 245
0
0
İşletme ID:750856

Firma Hakkında

Ardi Halı Yıkama servisi olarak çeyrek asırdır İstanbul Avrupa yakasında müşterilerimize profesyonel halı, koltuk, yatak, yorgan, battaniye yıkama hizmetleri veriyoruz. %100 müşteri memnuniyeti odaklı çalışıyor, teknolojinin bütün nimetlerinden faydalanıyoruz.

2016 yılında tam kapasite ile avrupadan ithal özel makina parkurumuzu kurarak, sektörde adından söz ettiren firmalardan biri olmak adına ilk adımı attık. O günden bugüne gittikçe büyüyen, sektörün nabzını tutan ve müşterilerine daima üstün kalitede hizmet anlayışı ile çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Ardi Halı Yıkama bünyesinde 5 araçlık bir ücretsiz servis ağı bulunmaktadır. İş talebine göre araç filomuzu her geçen gün artırmak istiyoruz. 2020 yılında araç filomuza 2 araç daha dahil ederek servis ağımızı genişletmeyi amaçlıyoruz.

İstanbul Halı Yıkama Hizmeti Alırken Dikkat Edin.

İstanbul halı yıkama konusunda çok büyük yatırımlara şahit olmakla birlikte, günümüzde merdiven altı olarak tabir edilen yüzlerce korsan firma bulunmaktadır. Birçok müşterimiz bu firmalarca madur edilmekte, vergi kayıtları, adresleri gibi yasal işlem yapılabilecek hiçbir muhatap bulunamamaktadır.

Halı yıkama derneklerince 2019’da yapılan bir araştırmaya göre bu gibi firmalardan zarar gören müşterilerin sayısı %30 civarındadır. Bu çok büyük bir istatistiktir. Ayrıca bu gibi firmaların insan sağlığını hiçbir şekilde gözetmediği örneğin kullanılan deterjanların menşei tespit edilememektedir.

Ayrıca korsan halı yıkamacıların ülke ekonomisinede oldukça büyük zararları mevcuttur. Bu firmaların hemen hemen tamamı kaçak elektrik, kaçak su, sigortasız işçi çalıştırma ve faturasız hizmet verdikleri tespit edilmiştir. Hepsi bir yana sağlığınızla oynamaktan çekinmeyen bu gibi merdiven altı firmalara halılarınızı yıkatmanız sizin ve sevdiklerinizin sağlığı açısından son derece önemlidir.

Ardi halı yıkama vegan deterjanlar kullanıyor.

Servisimiz, T.C. Tarım Bakanlığı onaylı, sertifikalı Vegan halı şampuanları kullanıyor. Sağlığınız bizim için paradan daha önemlidir!

Sağlıklı bir yaşam dileklerimizle.

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

Yarımburgaz Mahallesi Aydoğdu Sokak. No:3İstanbul / Küçükçekmece

Mesaj Formu

Ürünlerimiz

Tüm Ürünlerimiz
Seo-Banner