Dream Beach Turizm ticaret limited şirket

  • Antalya / Alanya
  • 18 Eylül 2022
  • 350
0
0
İşletme ID:751075

Dream Beach Turizm ticaret limited şirket

Firma Hakkında

Heaven Restoran, haklı olarak Alanya’nın en büyük restoranıdır. Heaven Restoran, Türk ve Avrupa mutfağının eşsiz bir kombinasyonu ve Alanya’nın en iyi skydeck’i ile Türk Akdeniz kıyısındaki klasik egzotiktir.

Heaven Restoranı, sizi gastronomik klasikler ve modernizm dünyasına bir dalış yapmaya davet ediyor. Burada Avrupa ve Türk mutfağının hem ünlü klasiklerini hem de yepyeni tabaklarını, egzotik ve eşsiz Alanya deniz ürünlerini deneyebilirsiniz. Her konuğumuzun bütçesine uygun fiyatlarımızla hoş bir şekilde şaşıracaksınız.”Menü” bağlantısından yemeklerimizin çeşitleri ve fiyatları hakkında daha fazla bilgi edinin
İşimizi Avrupa standartlarına uygun şekilde yürütürken hizmet kalitesini yeni bir seviyeye taşıyoruz. Personelimiz, her bir konuğumuzun sağ tarafında yer almak için birkaç dili akıcı şekilde konuşmaktadır. Ayrıca Heaven Restoran’ın 7/24 güvenliği ile güvenliğiniz için endişelenmenize gerek kalmayacak.

Heaven Restoran sizi günün veya gecenin her saatinde ağırlamaktadır. Bizleri bir kez ziyaret edenler, kendilerini kayalık sahilden genişleyen deniz manzarasının büyüsüne kaptıracaklardır. Burada güneşin doğuşunu karşılayabilir, mis kokulu bir Türk çayı içebilir ve en iyi Avrupa tariflerinin kokteyllerini tadarak gün batımının tadını çıkarabilirsiniz.
Restoranda veya açık hava salonunda rahat bir koltuk alma veya etkinliğiniz için bir masa ayırtma seçeneği sunmaya hazırız.

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

Emirgan bulvari 35, Dinek, AlanyaAntalya / Alanya

Mesaj Formu

Seo-Banner