Kayseri Düğün Salonları My Berra Düğün Salonları Kayseri Düğün Salonu Kayseri

  • Kayseri / Melikgazi
  • 10 Aralık 2022
  • 319
0
0
İşletme ID:751230

Kayseri Düğün Salonları My Berra Düğün Salonları Kayseri Düğ

Firma Hakkında

Nişanınız, Kına Geceniz, Bekarlığa Veda Partiniz, Düğününüz, Sünnet düğünleri, Geleneksel Piknik Organizasyonlarınız ve Kahvaltı organizasyonlarınız, Doğum Günü Organizasyonları, Evlilik Teklifleri ile;

Gerek geleneksel, gerekse modern konsepte sahip birçok farklı organizasyonu gerçekleştirebileceğimiz mekandır My Berra.

Farklı özelliklere sahip belirleyeceğiniz konsepte ve davetli sayınıza göre farklı seçenekler sunabiliriz.

Fiyatlar da yine bu doğrultuda değişkenlik göstermektedir.

İlkbahar ve yaz düğünlerinin en favori seçeneği kır düğünüdür. Sadece düğün için değil sünnet ve nişan için de kır düğünü çokça tercih edilmektedir. Kır düğününe çok fazla talep olduğu günlerdir. Yağmur ve güneş faktörü için harika dekorlu önlemlerimiz mevcuttur. Kır düğünü ve salon düğünü arasındaki farklar vardır. Ayrıca “Kır düğünü nasıl olmalı? En uygun kır düğünü ne zaman olmalı? Dekorasyon nasıl yapılmalı?” gibi soruların yanıtlarını vereceğiz. Düğün öncesinde Düğünlerin şaşalı ve ahenkli olması kadar kına geceleri ve bekarlığa veda partilerinin de son derece özenilmiş olmasını isteyen kişiler gerek butik, gerek de profesyonel tercihler ile bu özel günlerinin de oldukça şık olmasını sağlayabiliyorlar. Bunun yanında en uygun konseptleri belirleyerek bunlar hakkında bizlerden fiyat konusunda da bilgiler alabilirsiniz.

Sizlere en uygun olan konseptleri ile, bu özel günlerinizi rüya gibi anlar olarak yaşamak istediğinizde, erken rezervasyonlar dahilinde planlamalar yapıyoruz, fikirler veriyoruz.

Yapacağınız tüm etkinlikler için açık ya da kapalı mekanlarımızda kendinize en uygun konseptleri belirleyebilirsiniz. Daha detaylı bilgi için bizlere ulaşarak istediğiniz özellikleri seçmek konusunda sizlere yardımcı olmamızı dileyebilirsiniz.

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

Hisarcık Mahallesi Hacılar Caddesi No: 136/1 Melikgazi/KayseriKayseri / Melikgazi

Mesaj Formu

Seo-Banner