Miraç Hurdacı

0
0
İşletme ID:751093

Miraç Hurdacı

Firma Hakkında

Site Adı: mirachurda.com
Site Konusu: İstanbul’un 39 İlçesinde Hurda Alımı

Açıklama;

https://www.forumwebmaster.net/eklentiler/hurdaci-logo-png.1201/?hash=e0bdc5299f9a8b1ba6f293298f0c0918
hurdacı

Miraç hurda uzun yıllardır sektörde olan ve işini layıkıyla yapan bir geri dönüşüm merkezidir. İstanbul Ümraniye de bulunan hurda hanesine ek olarak gezici mobil ekipleri sayesinde İstanbul’un 39 ilçesinde hurda alımlarını gerçekleştirmektedir.

Hurda fiyatlarını öğrenebileceğiniz firmamızdan her zaman en yüksek fiyatları alırsınız. Günlük olarak fiyat listesini güncelleyen Miraç hurda dürüst ve profesyonel bir ekiple çalışmaktadır.
 

Hurda Alımı Yapılan İlçeler :


#adalar hurdacı, #arnavutköy hurdacı, #ataşehir hurdacı, #avcılar hurdacı, #bağcılar hurdacı, #bahçelievler hurdacı, #bakırköy hurdacı, # başakşehir hurdacı, #bayrampaşa hurdacı, #beşiktaş hurdacı, #beykoz hurdacı, #beylikdüzü hurdacı, #beyoğlu hurdacı, #büyükçekmece hurdacı, #çatalca hurdacı, #çekmeköy hurdacı, #esenler hurdacı, #esenyurt hurdacı, #eyüpsultan hurdacı, #fatih hurdacı, #gaziosmanpaşa hurdacı, #güngören hurdacı, #kadıköy hurdacı, #kağıthane hurdacı, #kartal hurdacı, #küçükçekmece hurdacı, #maltepe hurdacı, #pendik hurdacı, #sancaktepe hurdacı, #sarıyer hurdacı, #silivri hurdacı, #sultanbeyli hurdacı, #sultangazi hurdacı, #şile hurdacı, #şişli hurdacı, #tuzla hurdacı, #ümraniye hurdacı, #üsküdar hurdacı, #zeytinburnu hurdacı

 

Sizde elinizdeki hurdanızı satmak istiyorsanız hemen arayarak bilgi alabilirsiniz.

 

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

Altınşehir Mahallesi, Buhara Cami Sk. No:12, 34775 Ümraniye - İstanbulİstanbul / Ümraniye

Mesaj Formu

Seo-Banner