Kayseri Avukat Kayseri Boşanma Avukatı Serkan Yılmaz Kayseri Ceza Avukatı

  • Kayseri / Kocasinan
  • 6 Ekim 2022
  • 180
0
0
İşletme ID:751111

Kayseri Avukat Kayseri Boşanma Avukatı Serkan Yılmaz Kayseri

Firma Hakkında

Serkan YILMAZ Hukuk Bürosu, gerçek ve tüzel kişilere hukuki danışmanlık ve uyuşmazlıkların çözümünde avukatlık hizmeti vermektedir. Hukuki bilgi gereksiniminin yanında, yorucu ve psikolojik olarak da insanların yıpranmasına neden olan mahkeme işlerinde, müvekkillerin hak kaybına uğramamaları için her daim yanlarında bulunarak, çözüm odaklı hizmet vermeyi ilke edinmiş bir hukuk bürosudur.

Olası ihtilaflar hakkında gerekli hukuki değerlendirmelerin yapılması ile yaşanabilecek uyuşmazlıkların önüne geçmek amacıyla, önleyici hukuk hizmetinin öneminin ve gereğinin farkındalığıyla hukuki danışmanlık hizmeti verilmektedir. Dava sürecinde de temsil edilen kişilerin hukuki sorunları ile sonuna kadar ilgilenilmekte olup, uğranılabilecek zararları engellemeyi ve çıkarlarını korumayı kendisine vizyon edinmiştir.

Merkezi Kayseri olmakla birlikte, çevre iller olan Nevşehir, Kırşehir, Niğde, Yozgat, Sivas ve Aksaray başta olmak üzere tüm Türkiyede hizmet vermektedir. İstanbul, İzmir ve Antalyada bulunan yetkin hukuk büroları ile iş birliği içerisinde hareket etmektedir.

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

Hacı Saki Mah. Osman Kavuncu Caddesi Başmısırlı İş Merkezi No:8/19-21 Kocasinan / KayseriKayseri / Kocasinan

Mesaj Formu

Seo-Banner