Dr. Yavuz Hoca ile ÖABT Matematik Uzaktan Eğitim

  • Samsun / Atakum
  • 9 Ocak 2023
  • 528
0
0
İşletme ID:751286

Firma Hakkında

Dr. Yavuz Hoca ile ÖABT Matematik

Dr. Yavuz Hoca ile ÖABT matematik uzaktan eğitim programını, 2018 yılından beri başarı ile sürdürmeye devam ediyorum. 19 Mayıs Üniversitesi Matematik Bölümü’nde eğitimimi tamamladıktan sonra, bu alanda yükselmeyi ve kendimi en üst noktaya taşımayı hedefledim. Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde yüksek lisansımı ve yeniden 19 Mayıs Üniversitesi’nde doktoramı tamamladıktan sonra büyük bir tecrübe kazandığım dershane öğretmenliğine 2004 yılında başladım.

2013 yılında ÖABT sınavı yürürlüğe girdiğinden beri de Trabzon çevresi illerde öğretmen adaylarına düzenli olarak yüz yüze kurslar veriyordum. İlk sınavdan itibaren değişen sınavların dinamiklerini öğrenmeyi ve danışanlarımı en yüksek noktaya taşımayı hedefledim. Şimdi ise uzaktan eğitim imkanlarının gelişmesi ile Dr. Yavuz Hoca markasını kaliteli ve yenilikçi bir platforma taşıdım. Sevgili danışanlarıma gerek Youtube gerekse özel eğitim setleri ile planlı, dinamik ve hedefe yönelik bir çalışma vadediyorum.

Misyonum

Hayatımı adadığım matematik bölümünde insanların hayallerine kavuşmasını sağlamayı ve tüm potansiyellerini ortaya çıkarmasına ön ayak olmayı kendime misyon olarak belirledim. 2018’den bu yana başarı ile işleyen ve herkesi sonuca götürebilen sistemimde pek çok öğretmen adayıyla birlikte hedeflerimize ulaştık.

Bundan sonra ise geçmişte olduğu gibi başarıdan başarıya ulaşmayı ve öğretmen adaylarına bu sınavın ezberden ibaret olmadığını göstermeyi amaçlıyorum. Kalite standartlarıma ve ilkelerime bağlı kalarak geçmişte yaşadığımız Türkiye derecelerine yenilerini eklemek için gece gündüz çalışıyorum. 2022 yılında yakaladığımız Türkiye 1.’liği, 3.’lüğü, 6.’lığı, 11.liği, 26.’lığı, 37.’liği, 55.’liği, 80.’liği, 82.’liği, 85.’liği, 86.’lığı, 93.’lüğü, 94.’lüğü, 101.’liği, 109’luğu, 113’lüğü, 137.’liği, ve daha yazamadıklarımız derecelerimizi geliştireceğimizden eminim. Eğitim programımızda bulunan sınırsız video desteği, sınava yönelik nokta atışı çalışmalar, 2 soru bankası, 2 akıllı defter ve ÖABT Matematik Denemeleri ile sizler de potansiyelinizi ortaya çıkarabilirsiniz. Haydi sizler de sıralamaya bağlı kalmadan tek tek hedeflerinizi devirmeye ve matematik öğretmenliğine ulaşmaya hazır olun!  Dr. Yavuz Hoca ile ÖABT Matematik Uzaktan Eğitim ve ÖABT Matematik Denemeleri

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.
Seo-Banner