Koltuk Döşeme Ankara - Zümra Koltuk Döşeme

  • Ankara / Altındağ
  • 21 Şubat 2023
  • 164
0
0
İşletme ID:751358

Koltuk Döşeme Ankara - Zümra Koltuk Döşeme

Firma Hakkında

Zümra Koltuk Döşeme olarak Ankara’da her türlü koltuk tamiri, koltuk yenileme, koltuk döşeme, koltuk yüzü değişimi, koltuk iskelet tamiri, kanepe tamiri, kanepe yenileme, kanepe yüz değişimi, kanepe iskelet tamiri, oturma grubu tamiri, oturma grubu yüz değişimi, çekyat tamiri ve çekyat yüz değişimi hizmetleri vermekteyiz. Hizmetlerimiz 2 yıl garantilidir.

Koltuk yaşantımızda önemli bir yere sahip, vazgeçilmez eşyalardan biridir. Koltuklar; üzerine oturup dinlenmek, rahatlamak için dizayn edilmiş, insanlığın ilk zamanlarından beri taşlar ve kayalarla yapılmış olduğu görülmektedir. Bu sebeple olmazsa olmaz eşyalar arasındadır. Herkesin evinde ve işyerinde bulunan bu eşya yapısı itibariyle zamanla deforme olmakta ve ilk günkü rahatlığını ve görünümünü kaybetmektedir. Bu yüzden belli bir zaman sonra restore edilmesi, yenilenmesi veya isteğe bağlı renk değişim ihtiyaçları doğmaktadır. Yeni bir koltuk almak maliyetler açısından yüksek olduğu için eski koltukların yenilenmesi daha makul bir yöntem olmaktadır.

Bizde bu yüzden sektörde 30 yıllık tecrübemizle en uygun hizmet ve en kaliteli malzemelerle özenli bir şekilde koltuk döşeme ve tamiri ihtiyaçlarınız için sizlere hizmet vermekteyiz. Siz de eski koltuklarınızın yenilenmesini, tamir edilmesini, yüzünün değiştirilmesini düşünüyorsanız bizden teklif alabilirsiniz. Eşyalarınızı yerinde görüp yapılacak işlemlere göre fiyat vermekteyiz. Size bir telefon kadar yakınız.

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

Kartalcık Sok. No:98/2 Siteler/ANKARA Ankara / Altındağ

Mesaj Formu

Seo-Banner