Ereğli Kadir Oto Kurtarma ve Oto Tamir

  • Konya / Ereğli
  • 25 Mart 2023
  • 133
0
0
İşletme ID:751436

Ereğli Kadir Oto Kurtarma ve Oto Tamir

Firma Hakkında

CC1F7464CF_eregli kadir oto kurtarma.png Resim

Hakkımızda

Biz Kimiz

 

Firmamız 2023 yılında Firma sahibimiz Kadir ÖZDEMİR tarafından kurulmuştur. Yıllar önce bir tek araç ile başlanılan bu serüvende iş ahlakı iş azmi ve iyi hizmet kalitesi ile sektörde öncü kuruluşlar sınıfında ki yerini almıştır. 

Yıllar içerisinde talepler büyüdükçe makine parkımızı genişleterek tüm araç sınıflarına hizmet verilecek duruma gelmiştir. Sektörün tüm ihtiyaçlarını karşılayan bir firma olmamız sebebi ile Assistans firmalından da gelen hizmet talepleri üzere hizmet alanımızı daha da genişleterek Konya,Konya İlçeleri ve yakın illere hizmet ağımızı genişlettik. 

Şu an ki durumda 7/24 tüm hizmetlerimizi sigortalı olarak sunmaktan gurur duymaktayız ve tüm kazancımızı yine sektör ve işimiz üzerine gelişmekte kullanmaktayız. 

İlkemiz 7/24, kaliteli, kısa sürede müdahale ve sigortalı olarak sizlerin haklarını gözeterek hizmet vermekteyiz. 

 

 

Misyonumuz

Proaktif bir kuruluş olarak yol yardım çekici hizmeti ,kaskolu araç taşımacılığı,oto tamir ve oto arıza tespiti hizmetlerinde en güvenilir ve en hızlı hizmeti vermektir.

 

Vizyonumuz

Sektöründe, hızla gelişen teknolojiyi takip eden, gelişmiş çözümler sunan, müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutan,yerli ve yabancı müşterilerinin ilk tercihi olan,sektörde lider şirket olmak.

 

Stratejiler

Kadir Oto Tamirat, yılların bilgi birikimi ve tecrübesiyle, yenilenen teknolojileri de yakından takip ederek bir çok marka aracın tamir, bakım ve parça değişimi işlemlerinde son teknolojilerle ve kaliteli işçilikle siz değerli müşterilerimizin hizmetindedir. Araçlarınızın periyodik bakımları, yağ değişimleri yapılır. Ayrıca motor aksamı arızaları, yürüyen aksamı arızaları ekibimiz tarafından itina ile giderilir.

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

Ziya Gökalp Mahallesi,Yeni Sanayi Sitesi,Köprülü Caddesi,91438.Sk No:11Konya / Ereğli

Mesaj Formu

Seo-Banner