Fizyoterapist Esra Acar - Antalya Fizyoterapi Merkezi

  • Antalya / Muratpaşa
  • 13 Temmuz 2023
  • 248
0
0
İşletme ID:751607

Firma Hakkında

Fizyoterapist Esra Acar, Antalya bölgesinde sağlık sorunu yaşayan insanların doğruluğu kanıtlanmış tedavi metotları ve kişiye uygun egzersiz programları ile yaşam kalitesini en üst seviyeye çıkarmaktır. 

Bel - Boyun Fıtığı, Boyun Düzleşmesi, Sırt, Boyun, Bel, Omuz, Diz ve Kalça Ağrılarına Kısa Sürede Etkili Çözüm Sunuyoruz. 

Antalyada Fizyoterapist Arıyorsanız Hemen İletişime Geçin!

Antalya Refomer Pilates. Aletli Pilates, Klinik Pilates, Hamile Pilates ile Hızla Sıkılaşın. Ağrılarınıza Hızlı Tedavi.

İşletmemizde Manuel Terapi, Medikal Masaj, Kinezyotape, Reformer Pilates, Miyofasyal Gevşetme, Postür Analizi işlemleri mevcuttur.

????Tedavilerimiz

Manuel Terapi

Ellerle yapılan bir fizik tedavi yöntemidir. Manuel Terapi, problemli bölgede ağrıyı azaltmak, eklem hareketliliğini arttırmak ve kas gerginliğini ortadan kaldırmak amacıyla uygulanır.

Medikal (Tıbbi) Masaj

Vücuttaki yumuşak dokulara belirli tekniklerle uyarı verilerek yapılan bir tedavi türüdür. Kasları gevşetir, ağrıyı azaltır ve yaşam kalitesini arttırır

Kupa Terapi

Kan dolaşımını arttıran, kas spazmını ortadan kaldıran, ödemi atmaya yardımcı tedavi yöntemidir.

Pelvik Taban Rehabilitasyonu

Bu bölgedeki kas işlevlerini en etkin düzeyde çalıştırmayı amaçlayan tedaviler bütünüdür. (İdrar kaçırma, Vajinismus, Cinsel Disfonksiyon)

Kinezyotape

Kinezyolojik bantlama, eklem hareketlerini kısıtlamaksızın kas, eklem ve bağ yapılarına destek olur. Ödemi azaltarak iyileşme sürecini hızlandırır.

Postür Analizi

Postur nedir? Kas iskelet sisteminin, sabit ve hareket edilen anlarda değişen dizilimine postür denir. Postür, Kişinin Fiziksel, Ruhsal, Zihinsel ve diğer sağlık verileri gösteren göstergedir.

Kadın-Erkek Sağlığı

Kadınlarda ve Erkeklerde görülebilecek çeşitli sağlık problemlerine özel olarak planlanan ve uygulanan tedavilerdir.

Kişiye Özel Egzersizler

Kişinin anatomisi ve fizyolojisi dikkate alınarak oluşturulmuş kademeli egzersizlerdir.

Miyofasyal Gevşetme

Miyofasyal Gevşetme teknikleri gerilmiş, ağrılı ve hassas dokuya belirli tekniklerle uygulanarak dokuyu rahatlatan manuel terapi yöntemidir.

Elektroterapi

Kas, iskelet travmaları, kaz spazmları, eklem rahatsızlıkları vb. olan kişilerde uygulanan bir tedavi yöntemidir.

Reformer Pilates

Reformer pilates egzersizleri ve hareketlerinin temel amacı; vücudun esnemesini sağlamak, kasları harekete geçirmek, denge-koordinasyonu geliştirmek ve yağ yakımını kolaylaştırmaktır.

???? Hastalıklar 

  1. Bel fıtığı
  2. Bel Ağrıları
  3. Siyatik ağrısı
  4. Priformis sendromu
  5. Ayaklara dökülen ağrı, karıncalanma, uyuşma
  6. Korpal tünel sendromu
  7. Boyun fıtığı
  8. Boyun ağrısı
  9. Boyun düzleşmesi
  10. Kollarda uyuşma, güçsüzlük, ağrı
  11. Fibromiyoloji
  12. Donuk omuz
  13. Kiföz
  14. Sinir sıkışması
  15. Tenişçi dirseği
  16. Golfçu dirseği
  17. Spor yaralanmaları
  18. Diz problemleri
  19. Ön çapraz bağ
  20. Menisküs
  21. Skolyoz
  •  

???? Daha fazla bilgi için Bizimle iletişime geçin

Antalya Manuel Terapi ile Fıtık, Bel, Boyun, Sırt, Skolyoz, Omuz Ağrılarından Kurtulun. Antalya Refomer Pilates. Aletli Pilates ile Hızla Sıkılaşın. Bel Ağrılarına Hızlı Tedavi. Antalya Fizyoterapist, Antalya Fizik Tedavi Ücretleri, Manuel Terapi & Fizyoterapi, Kayropraktik Seans Ücreti, Reformer Pilates, Manuel Terapi Seans Ücreti, Boyun Düzleşme Manuel Terapi, Ameliyatsız Fıtık Tedavisi, Kifoz & Skolyoz & Fıtık Tedavi, Aletli Klinik Hamile Pilates, Skolyoz Fizik Tedavi Antalya, Antalya En İyi Fizyoterapist, Fizyoterapist Seans Ücreti, Bel Boyun Sırt Manuel Terapi.


Antalya Fizyoterapist, Antalya Fizik Tedavi Ücretleri, Manuel Terapi & Fizyoterapi, Kayropraktik Seans Ücreti, Reformer Pilates, Manuel Terapi Seans Ücreti, Boyun Düzleşme Manuel Terapi, Ameliyatsız Fıtık Tedavisi, Kifoz & Skolyoz & Fıtık Tedavi, Aletli Klinik Hamile Pilates, Skolyoz Fizik Tedavi Antalya, Antalya En İyi Fizyoterapist, Fizyoterapist Seans Ücreti, Bel Boyun Sırt Manuel Terapi. Yumuşak doku romatizması, kas romatizması, Fibromiyalji Sebepleri Nelerdir? Fibromiyalji Belirtileri Nelerdir? Fibromiyalji Nasıl Teşhis Edilir? Fibromiyalji Hangi Hastalıklarla Birlikte Görülür? Fibromiyalji Hastalığını arttıran ve azaltan faktörler, Fibromiyalji Tedavisi gibi soruları bu serimizde açıklamaya çalışacağız. fibromiyalji Antalya, fibromiyalji belirtileri ve tedavisi, fibromiyalji icin hangi doktora gidilir, yumuşak doku romatizması fibromiyalji, fibromiyalji doktorları, fizyoterapist antalya. Antalya Fizyoterapist Esra Acar. Bel Fıtığı, Boyun Fıtığı, Boyun Düzleşmesi, Sırt ve Omuz Ağrılarına Hızlı ve Etkili Tedavi. Ücretsiz Ön Muayene ve Teşhis. Antalyada Fizyoterapist Arıyorsanız Hemen İletişime Geçin! Antalya Manuel Terapi ile Fıtık, Bel, Boyun, Sırt, Skolyoz, Omuz Ağrılarından Kurtulun. Antalya Refomer Pilates. Aletli Pilates ile Hızla Sıkılaşın. Bel Ağrılarına Hızlı Tedavi.
 

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

Kızılsaray Mahallesi, 78 Sokak, Ömer Moralı İş Merkezi 13A-1 No:A12, 07040 Muratpaşa/AntalyaAntalya / Muratpaşa

Mesaj Formu

Seo-Banner