Didim Taksi Durağı | Alo Bi Taksi

  • Aydın / Didim
  • 27 Ekim 2019
  • 3955
0
0
İşletme ID:8483

Firma Hakkında

Güven ve konfor ile hizmetinizdeyiz...! (AliCan ÖZDEMİR) DİDİM ALO Bİ TAKSİ   Whatsapp  

Didim Taksi hizmeti olarak hizmet verdiğimiz bölgeler:

Fevzipaşa, Akbük, Didim Sanayi, Yeşiltepe, Sulubatak, Balova, Altınkum, Uslu Sitesi, Efeler, Yeni Mahalle, Çamlık Mahallesi, Kazıklı, Bozbük, Didim Mavişehir, Batıköy, Seyrantepe, Denizköy,Balat, Akyeniköy, Yeşilkent, Mersindere, Atatürk Mahallesi, Yenihisar Mah, Aydın, Adnan Menderes, Havalimanı, Havaalanı Transferi, Kardelen Bölgesi, Gürçamlar, Hisar Mah, Apollon, Akköy, Cumhuriyet, Dalyan Mahallesi, Yalıköy, Yenihisar Bölgesi ile Havalimanı geliş gidiş transferlerinizi profesyonel olarak en ucuz fiyata gerçekleştiriyoruz.

Ayrıca otellere ve havalimanına en ucuz taksi servisini yine alo bi taksi Didim 'den alabilirsiniz.


DİDİM TAKSİ DURAĞI TELEFON NUMARASI: 05061546318

Tuntaş Otel Plajı, Büyük Anadolu Didim Resort Hotel Plajı, Martı Sitesi Plajı, Club Patio Plajı, Holiday Resort Plajı, Didim Ana Plajı,altınkum Plajı, Didim 2. Koy Plajı, Manastır Koyu, Majesty Club, Caprice Termal, Venosa, 1. Koy, Palm Wings, 3. Koy Plajı, Yat Marina, Barlar Sokağı, Didimin en hızlı taksi hizmeti ile hizmetinizdeyiz.

Milas Havalimanı, Bodrum Dalaman Havalimanı, İzmir Adnan Menderes Havaalanı gibi Didim'e uçakla gelmek isteyen tüm misafirlerimizi karşılayıp dilerseniz geniş kapsamlı bir Didim Turuna çıkarabiliriz.

   Whatsapp İle Taksi Çağırmak için Tıklayınız .  

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.
Seo-Banner