Özel Ambulans

Ürün Açıklama

Özel ambulans hizmetini Dünya Ambulans olarak, sağlık bakanlığından ruhsatlı ve son teknolojik tasarımı ile özel ambulans hizmetleri vermekteyiz. Dünya Ambulans olarak hastalarımızın güvenlik ve konforuna öncelik vermekte ve bunu bu konuda profesyonelleşmiş ekibimiz ile vermekteyiz. Bu güne kadar verdiğimiz, dakik, hızlı ve kaliteli hizmetlerimiz sayesinde, özel ambulans İstanbul da en iyi ve en uygun fiyat ile ilk sıralarda yer almaktayız. Dünya Ambulans, 7 gün 24 saat tüm İstanbulluların ve diğer illerimizin hizmetindedir. Ambulans ve acil yardım konularındaki dünya üzerindeki tüm yenilikleri, en kısa sürede firmamızda da uygulamaktayız.

Tüm ambulanslarımız bakımlı ve yeni araçlardan oluşmaktadır. Araçlarımızın iç dizaynları, sağlık bakanlığı yönetmeliğine uygun ve hastaların konforu için düzenlenmiştir. Şoförlerimiz, yılların tecrübesine sahip, uygun ehliyet ve belgeli, ayrıca düzenli sağlık muayeneleri yapılmış, ilk yardım sertifikası olan kişilerden oluşmaktadır. Ambulanslarımızda bir adet paramedik veya doktor ile acil tıp teknisyeni bulunmaktadır. Firma olarak araçlarımızda acil yardım için gerekli olan her türlü cihaz ve ekipman ile ilaçları bulundurmaktayız. Ayrıca, araçlarımız en sıcak ve soğuk havalarda hastalarımızı uygun koşullarda taşıyacak, sistemlere sahiptir.

Dünya Özel Ambulans  firmamıza ulaşmak istediğinizde web sitemizde yer alan iletişim numaralarımızdan kolaylıkla erişim sağlamanız mümkündür. Çağrı merkezinde bulunan arkadaşlarımız sizleri bekletmeden en kısa süre içerisinde taleplerinize yanıt vermektedir. Acil durumlarda bu hususun muhakkak ki çağrı merkezi yetkililerimize bildirilmesinde fayda bulunmaktadır.

Dünya Özel ambulans ücretleri nedir? Diye merak içerisinde iseniz muhakkak böyle bir hizmete ihtiyaç duyuyorsunuzdur. Sağlık hizmeti yanı sıra özel bir takım hizmetler için de ambulans temini gerçekleştiren firmalarda ücretler farklılık gösterebilmektedir. Bunun için öncelikle alacağınız hizmetin ne olduğu, mesafe ve sağlık personeli ile mi yoksa personelsiz mi hizmet talep ediyorsunuz bunu net olarak belirtmeniz gerekmektedir. Başlangıç fiyatı 150₺ olup artan km ve taleplerinize istinaden fiyat değişmektedir. En iyi fiyat için lütfen çağrı merkezimizi arayın.



Ürün Etiketleri

Dünya Özel Ambulans

Özel Ambulans

Dünya Ambulans İstanbul

acil ambulans

hasta nakil

hasta nakil aracı

hasta nakil ambulansı

istanbul ambulans

Ürün Fiyatı: 200 TL

Ürün Kodu: 1013

Ürün Tarihi: 2020-11-12
/
Alışveriş İpuçları

İlgilendiğiniz ürün ve fiyatı hakkında kesin bilgi için firma ile irtibata geçiniz.

Firma Mağazası
Seo-Banner