DÜNYA ÖZEL AMBULANS HASTA NAKİL

0
0
İşletme ID:748862

Firma Hakkında

Değişen ve yenilenen teknoloji yakından takip ederek ambulans hizmetinde “Hız, Güven ve Kalite” ilkesini benimseyen firmamız, hizmetlerine T.C. Sağlık Bakanlığı’ndan yetki alarak “Özel Ambulans Servisi” birimini de ilave etmiştir. Özel ambulans servisinden yararlanmak için acil durumlarda, hasta nakil işlemlerinde ya da organizasyonlardaki ihtiyaçlarınızda firmamız ile iletişime geçilebilmektedir.

Kuruluşumuzun sunduğu hizmetlerin arasında hasta nakil ambulans da yer almaktadır. Firmamız üzerinden hasta nakil ambulans hizmetinden yararlanılarak hastalarınızın hassas bir şekilde hastalarınızı ilçe hastanesine ya da şehir hastanesine nakledilmesi söz konusu olmaktadır. Kiralık özel ambulans hizmeti ile de acil hizmetlerde ambulansların doğrudan kullanılabilmesi mümkündür.

Dünya Ambulans’ın tüm araçları, T.C. Sağlık Bakanlığı’nın ambulanslarla ilgili özel ambulans servisleri ve ambulans hizmetleri yönetmeliğine uygun olarak tasarlanmıştır. Ambulanslar bakanlık tarafından ruhsatlandırılmıştır.

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.
Seo-Banner