Atasoy Büro Mobilyaları

  • Ankara / Yenimahalle
  • 4 Nisan 2020
  • 577
0
0
İşletme ID:160876

Atasoy Büro Mobilyaları

Firma Hakkında

Atasoy Büro Mobilyaları Firmamız Ankara şehrinde Yenimahalle ilçesinde Demetgül, Şht. Cem Erseven Cd 12/B, 06200 Demetevler - Yenimahalle/Yenimahalle/Ankara adresinde bulunmaktadır.

Atasoy Büro Mobilyaları Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Atasoy Büro Mobilyaları Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Atasoy Büro Mobilyaları firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Atasoy Büro Mobilyaları firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 4 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 577 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
Osman Yılmaz
23 Nisan 2020 01:42:58

Ankara Ostim de iş yerim var o civarda bir büro mobilyacısı araştırırken denk geldim ve masa koltuk takımı aldım memnunum öneririm


64x64
Hikmet Altan
23 Nisan 2020 01:39:22

Ürünlerini letgodan görme şansım oldu. Oyuncu koltuklarına bakmak için gittim. Kalite olarak çok iyi olduklarınıda yerinde gördüm ve piyasanın altında uygun fiyataydı. İmalatçısı olduklarını söylediler fiyat-performans açısından çok memnun kaldım. Güler yüzlü karşıladılar ve ikramları da vardı.


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Demetgül, Şht. Cem Erseven Cd 12/B, 06200 Demetevler - Yenimahalle/Yenimahalle/AnkaraAnkara / Yenimahalle

Seo-Banner