mezad.net

  • Sakarya / Serdivan
  • 5 Nisan 2020
  • 919
0
0
İşletme ID:176409

Firma Hakkında

MEZAD.NET

Mezad.net, pek çok sektörden alıcı ve satıcının buluştuğu online pazar yeri platformudur. Burada binlerce alıcı ve satıcı buluşur, bir taraf ürünlerini kolayca satarken diğer taraf ise güvenli ve avantajlı bir şekilde ihtiyacı olan ürünü satın alır.

Gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenlere alternatif bir yol açma amacıyla yola çıkan Mezad.net, kiralık ve satılık gayrimenkullerin ağırlıklı olarak bulunduğu bir pazardır. Emlak girişimcilerinin satılık ve kiralık gayrimenkullerini rahatlıkla pazarlayabildiği Mezad.net, satılık ve kiralık daire, villa, arsa, otel, dükkân, restoran vb. gayrimenkul arayışında olan alıcılara da özel avantaj ve fırsatlar sunar.

NEDEN MEZAD.NET?

Mezad.net’i rakiplerinden ayıran en önemli özelliği, yabancı yatırımcıların en çok ziyaret ettiği sitelerden biri olmasıdır. Türkiye’nin her bölgesine alım-satım olanağı tanıdığı gibi, sizleri yurtdışında bulunan yatırımcılara da kolaylıkla ulaştırır.

Ortadoğu’nun en hareketli online pazar yeri olan Mezadnet’in aktif olduğu ülkeler:

Birleşik Arap Emirlikleri, Umman, Bahreyn, Katar, Suudi Arabistan, Kuveyt, Irak, Cezayir, Morocco, Tunus, Libya, Sudan, Mısır, Filistin, Lübnan, Suriye ve Ürdün. İlanları, tüm Dünya’daki alıcı ve satıcılara ulaştırabilmesi dışında, güvenilir ve çok sayıda alternatif bulundurması sebebiyle de sıkça tercih edilmektedir.

MEZAD. NET’DE HANGİ KATEGORİLERDE İLAN VERİLMEKTEDİR?

Gayrimenkul başta olmak üzere ilan verilen diğer kategoriler:

MİSYON VE VİZYON

Vizyonu; Ortadoğu ve Türk ticaret pazarını büyütmek, marka değeri kazandırmak, dünyaya tanıtmak ve yabancı sermayeden faydalanabilir hale getirmektir. Misyonu; Ortadoğu ve Türk girişimcileri hem yurt içi hem de yurt dışındaki potansiyel müşterilerle online ortamda tamamen ücretsiz bir şekilde buluşturmak. Ücretsiz ilan siteleri - mezad.net 

Firma İletişim Bilgisi

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

istiklal Mah. 398 Sokak No:1/A, Daire 12 Elver Turgut Tiryaki iş merkeezi, 54050 Serdivan/SakaryaSakarya / Serdivan

Mesaj Formu

Seo-Banner