MVC ORGANIC YEM HAYVANCILIK ITHALAT IHRACAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  • Ankara / Yenimahalle
  • 14 Aralık 2022
  • 479
0
0
İşletme ID:751240

Firma Hakkında

Sürdürülebilirlik odaklı üretim çalışmalarımızda hem geri dönüşüm hem de kendi kendine yeten bir sistem anlayışıyla kapalı bir ekosistem oluşturma çabalarımızın sonucu olarak elde ettiğimiz ürünlerimize mağazamızda yer vermeye, erişilebilir bir maliyetle sunmaya çalışıyoruz.

Günümüz kanseri olan tüketim psikolojisini kıramayacağımız için, Doğa’nın desteğiyle sürdürülebilir bir üretim prensip mekanizması oluşturarak, takip etmeye çalışıyoruz!

Mevcut kaynakları geri dönüştürülebilir şekilde kullanabilmek, her bileşenin en son noktasından bile faydalanarak kazanıma dönüştürmek istiyoruz.

Üretim aşamalarında olabildiğince az su tüketip, yenilenebilir kaynaklardan faydalanarak, organik konseptine uygun bir şekilde dış bileşenlerden uzak kalmayı hedef haline getiriyoruz.

Günümüzde en çok ihtiyaç duyulan ve aktif tüketimde yer alan yaşamsal ürünleri, en çok kurtulmamız gereken bileşenlerden arındırarak, özümüze dönmek şartıyla; doğaya, tabiata ve organik döngüsüne ulaşmaya çabalıyoruz. 

Odak alanlarımız içerisinde Organik Gıda hedefi başta olmak üzere, Organik Yem, Organik Yağ, Organik Gübre, Organik Tarım, Organik hayvancılık, Organik Besicilik, Organik Beslenme gibi konulara ilgi göstermekte ve araştırmalarımıza dahil etme çabasındayız. Doğal ve Organik bileşenleri kullanarak yaşam kaynağımız olan toprağı özümseyip, toprağa ve bitkiye döngüde saygılı davranarak katkı maddelerinden arındırılmış sertifikalı organik ürünler hedefliyoruz.

Multi-disipliner alan üretimlerine örnek verilebilecek olan Solucan gübresi üretimi, Mantar Çiftçiliği, Un kurdu besiciliği vb. gibi örneklenebilen alanlarda, senelerdir amatör ve profesyonel sahada gösterilen faaliyetleri saygıyla karşılıyor ve takip ediyoruz. Ancak hem doğal açıdan hem de ticari sahada ekonomik olarak değerlendirdiğimizde, mevcut talebe istinaden üretim düzeylerinin oldukça düşük olduğunu, düzeyli bilgilendirme faaliyetleri ile oluşturulacak olan hedef talebe istinaden bile arzın yetersiz olacağının hepimiz gibi bizler de farkındayız.

Projelerimiz içerisinde yer alan ürünlerde Organik kelimesini kullanırken elbette birçok uzman görüşü ve akredite kuruluş ile birlikte çalışarak farklı kurumların desteğiyle hareket etmek en büyük arzumuz olacaktır. 

Şimdiden bizleri bu yolda yalnız bırakmayan, emeklerini esirgemeyen ve kısa-uzun demeden projelerimize kulak kabartıp destek olan büyük küçük ayırmadan; tüm gönül ortaklarımıza teşekkürü bir borç biliriz.

Bizlerle, bilimle, bilgiyle, esenlikle kalın.

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

Serhat Mahallesi, Özpetek Sanayi Sitesi, 1404 Cadde, No:12, Ivedik OSB. Yenimahalle Ankara Ankara / Yenimahalle

Mesaj Formu

Seo-Banner