SOLAR MAKİNE LABORATUVAR VE SANAYİ CİHAZLARI LTD ŞTİ

  • Ankara / Çankaya
  • 12 Ağustos 2021
  • 699
0
0
İşletme ID:750484

SOLAR MAKİNE LABORATUVAR VE SANAYİ CİHAZLARI LTD ŞTİ

Firma Hakkında

SOLAR MAKİNE LABORATUVAR
VE SANAYİ CİHAZLARI LİMİTED ŞİRKETİ

HAKKIMIZDA

Kalite anlayışımız içerisinde, sektörel ve teknolojik olarak gelişmeleri yakından takip ederek, sunduğumuz hizmetlerle bulunduğumuz yerde en iyi çözümleri profesyonel olarak müşterilerimize ulaştırmaya çalışıyoruz. Bu anlayış ile hareket ederek müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarımızı geliştirerek, sektördeki başarımızı her geçen gün bir üst seviyeye taşımayı hedeflemekteyiz.

Laboratuvar sektöründeki sahip olduğumuz bilgi birikimini ve kendi alanlarında dünyanın önde gelen üreticilerinin ürünlerini, doğruluk ve dürüstlük ilkelerini esas alarak, müşterilerimizle paylaşmak ve sahip olduğumuz tüketim sorumluluk bilinci ile hizmetlerimizde farklılık oluşturmak önemli prensiplerimizdendir.

Firmamız Laboratuvar cihazları alanında, kaliteli ürün yelpazesini ve hizmet sunduğu müşteri portföyünü her geçen gün arttırarak uzun yıllar sektörün aranılan şirketi olmayı hedeflemiştir.

Bilgi birikimi ve tecrübe gerektiren alanlarda, ürün danışmanlığı, ürün tedarik-kurulum-servis ağı ile müşteri memnuniyeti, satış sonrası destek hizmetleri ile belirlenen hedefler doğrultusunda etik olarak ilkelerinden ödün vermeden, kendini geliştirerek yolumuza devam etmekteyiz.

ABOUT US

Within the understanding of quality, we are closely and technologically following developments and trying to reach our customers professionally with the best solutions where we provide services. Acting with this understanding and developing our customer-satisfaction based studies, we aim to achieve one step higher every passing day in this sector.

Based on accuracy and honesty principles, sharing our knowledge on laboratory sector with our customers and raising awareness in our services with our sense of consumption responsibility are among our important principles.

Our firm aimed to become a desirable company in the sector for long years by increasing its quality range of products in laboratory devices field and customer portfolio to which it serves. In the areas that require knowledge and experience, we continue to develop ourselves without sacrificing ethical principles in line with the objectives determined by product consultancy, product supply-installation-service network, customer satisfaction, after-sales support services.

-------------------------------------

İLKELERİMİZ;

Ø  Tecrübeli üretim ve satış kadrosuyla kaliteli ve güvenilir hizmet sunmak

Ø  Teknolojiyi yakından ve sürekli takip ederek, kendini geliştiren yenilikçi yapısıyla, saygınlık ve kaliteden asla taviz vermemek

Ø  Koşulsuz müşteri memnuniyeti sağlamayı birincil hedef olarak belirlemek

Ø  Satış sonrası hızlı ve etkili servis hizmeti sağlamak

SOLAR olarak, kendi markamızla üretimini yaptığımız ürünlerimizi çok farklı sektörlerde kullanılmak üzere tasarlamakta ve geliştirmekteyiz. Tüm araştırma laboratuvarları başlığı altında sayabileceğimiz, su analizi, toprak analizi, gıda analizi, alçı analizi, biyoteknoloji, zirai araştırma, sanayi, kimya, otomotiv, seramik ve ilaç sanayi SOLAR ürünlerinin kullanıldığı sektörler olarak sayılabilir.

SOLAR olarak; araştırma&geliştirme için yapılan önemli yatırımlarla, sizlere daha kaliteli ve daha fazla çeşitlilikte ürünler sunmaya çalışıyoruz. Alanında uzman ve tecrübeli çalışanlarımız, ürünlerimizin özelliklerini geliştirerek, daha faydalı cihazlar sunabilmek adına sürekli çalışmaktadır.

OUR PRINCIPLES

► To provide quality and reliable service with experienced production and sales staff

► Not to not compromise reputation and quality with innovative structure that develops by closely and constantly following technology

► To determine unconditional customer satisfaction as a primary goal

► To provide fast and efficient after-sales service

As SOLAR, we are designing and developing our products that we produce with our brand to be used in very different sectors. The sectors where SOLAR products are used under the all research laboratory can be listed as water analysis, soil analysis, food analysis, plaster analysis, biotechnology, agricultural research, industry, chemistry, automotive, ceramics and pharmaceutical industry.

As SOLAR, we try to provide more quality and various products to you with significant investments on R&D. Our expert and experienced staff, by improving the features of our products, constantly work to develop to present more beneficial devices.

----------------------------- 

TEKNİK SERVİS

SOLAR, Satış Sonrası Hizmetler Birimi, garanti kapsamı dışında kalan cihazlarınızın da etkin ve yüksek performansla çalışır durumda kalmasını sağlamak ayrıca profesyonel düzeyde hizmet sunabilmek için Sözleşmeli Bakım Sistemini oluşturmuştur. Cihazlarınıza en uygun bakım periyotlarını kendiniz seçebilirsiniz. Bakım Sözleşmesi ile: Yedek parça gerektirmeyen onarımlar için işçilik ücreti alınmaz. Bu nedenle daha ekonomiktir. Periyodik bakımlar sayesinde cihazlarınızın arıza yapma olasılığı azalır. Bakım Sözleşmeli cihazlara verilecek teknik danışmanlık hizmetleri ücretsiz olarak yapılır. Cihaz kullanıcılarına yönelik kullanıcı eğitimleri ücretsiz olarak verilir. Arıza onarımlarında sözleşmeli müşterilerimize öncelik verilir. Cihazlarınıza ilişkin teknik bilgiler sürekli kayıt altında tutulur ve güncellenir böylece teknik sicili çıkarılır. Cihazlarınız teknik servisimizin etkin servis garantisi altındadır.

TECHNICAL SERVICE

The SOLAR After Sales Services Unit has created the Contracted Maintenance System to ensure that your out-of-warranty devices remain operational with high performance and also provide professional services. You can choose the most appropriate maintenance periods for your equipment yourself. With the maintenance contract: labor costs are not charged for repairs that do not require spare parts. Thats why its more economical. Periodic maintenance reduces the likelihood of your equipment breaking down. Maintenance Technical consulting services for devices with maintenance contract are made for free of charge. User training for device users is free of charge. Priority is given to our contracted customers in case of breakdowns. Technical information about your devices is kept on file and updated so that technical records registration is kept. Your devices are under the effective service guarantee of our technical service.

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

Ehlibeyt Mah. Tekstilciler Cd. No:35 İç Kapı No:7 Çankaya/AnkaraAnkara / Çankaya

Mesaj Formu

Seo-Banner