ESC Hırdavat ve Bahçe Malzemeleri - Merkez

0
0
İşletme ID:292363

ESC Hırdavat ve Bahçe Malzemeleri - Merkez

Firma Hakkında

ESC Hırdavat ve Bahçe Malzemeleri - Merkez Firmamız Eskişehir şehrinde Tepebaşı ilçesinde İhsaniye mah, Kırım Cd. No:71/A, 26000 Tepebaşı/Eskişehir adresinde bulunmaktadır.

ESC Hırdavat ve Bahçe Malzemeleri - Merkez Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

ESC Hırdavat ve Bahçe Malzemeleri - Merkez Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek ESC Hırdavat ve Bahçe Malzemeleri - Merkez firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

ESC Hırdavat ve Bahçe Malzemeleri - Merkez firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 4 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 282 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
Osman
12 Mayıs 2020 07:18:57

Merhaba, firmanızdan aldığım tırpan misinası istediğim Kargo firmasıyla değil, her nedense mng Kargo ile Eğirdire değil Yalvaç a gönderilmiş. Tüm çabalarıma karşılık henüz elime geçmedi. Şu anda da İsparta ya Gül şb ye gitmiş ve ben bir türlü muhatap bulamıyorum. Böyle bir sorumsuzluk olmaz. Verdiğim adresi yanlış yazacak kadar cahil ve sorumsuz insanları neden çalıştırıyorsunuz? Yazıklar olsun, vayy bizim ülkemiz ne hallere düşmüş...


Harita Konumu ve Yol Tarifi

İhsaniye mah, Kırım Cd. No:71/A, 26000 Tepebaşı/EskişehirEskişehir / Tepebaşı

Seo-Banner