As Steel

0
0
İşletme ID:311803

Firma Hakkında

Hakkımızda

AS Steel (Advanced Steel Structures), gelişmiş dünya ülkelerinde yaygın şekilde kullanılan çelik konstrüksiyon yapı sistemlerinin deprem, sel ve kasırga gibi risklere ve klasik inşaat tekniklerinin dezavantajlarına; yenilikçi, çağdaş, sürdürülebilir ve optimum çözümler üretebileceği inancı ile 2000 yılında kurulmuştur.

Çeliğin gücünü modern tasarımlarla birleştiren bir ekibin ilhamı ve peçete üzerine çizilen bir şema ile kurulan AS Steel, 20 yılın ardından bugün çelik piyasasının en güvenilir ve en itibarlı oyuncularından biri konumuna gelmiştir. Sektöründeki tecrübesi ile özgün projelere imza atan Erkan Sezer, AS Steel Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürütmektedir. Çelik piyasasında güçlü konumunu özellikle Orta Asya ülkelerinde gerçekleştirdiği yüksek tonajlı projelerle kanıtlamıştır. AS Steel, sağlam mali yapısı ve referanslarının gücü ile tüm dünyada yüklenici olarak sürdürdüğü hizmetlerle yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

Kurulduğu tarihten itibaren Türkiye’de ve özellikle Orta Asya ülkelerinde sosyal ve ticari yapılar, çelik binalar, çiftlikler, kuleler, köprüler gibi birçok çeşitli iş ve yaşam alanları inşa etmiştir. Alt yüklenici ve yüklenici olarak çok sayıda farklı projeye başarıyla imza atmıştır.

İleri mühendislik teknolojilerini kullanan As Steel bu alandaki birikimini, üstün üretim ve kalite politikasından taviz vermeden önemli yatırımları üstlenmiştir. Günümüzde dünyanın önde gelen firmalarının; tasarımdan mühendisliğe, imalattan anahtar teslim müteahhitlik hizmetlerine kadar geniş bir çerçevede çözüm ortağı ve tedarikçisi konumundadır.

AS Steel (Advanced Steel Structures) danışmanlık, tasarım, imalat, montaj gibi yüksek kaliteli çelik yapı projelerinin tüm ayaklarını eksiksiz olarak sunmaktadır. Bu bütünleşmiş üretim süreci ile AS Steel, müşterilerine ve iş ortaklarına sayısız avantajlar sağlamaktadır.

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

Mahmutbey Mah. Taşocağı Yolu Cad. No: 3 Ağaoğlu My Office 212 Kat:14 D:241 34700 Bağcılar/İstanbulİstanbul / Bağcılar

Etiketler

Seo-Banner