Ertekin Cep Hastanesi

0
0
İşletme ID:322251

Ertekin Cep Hastanesi

Firma Hakkında

Ertekin Cep Hastanesi Firmamız Kütahya şehrinde Emet ilçesinde Dere, Kaynarca Cd. No:7, 43700 Emet/Kütahya adresinde bulunmaktadır.

Ertekin Cep Hastanesi Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Ertekin Cep Hastanesi Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Ertekin Cep Hastanesi firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Ertekin Cep Hastanesi firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 4 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 137 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
Efe Atakan ZORLU
7 Aralık 2022 17:12:14

Hiçbir işten anladığını düşünmüyorum, 22 Kasım'da tamire verdiğim telefon hâla tamirde sürekli bi oyalama peşinde sürekli geciktirme peşinde, ödemelerim var diyorum umrunda değil, internet faturam geldi onay için sms gelmesi gerekiyor diyorum yedek teleon ver bari o da yok sözde 4 gündür telefon vericek. Vericektim o gün arkadaş gelmedi yarınsı gidiyorum cenazesi vardı gelmedi diyor sürekli bahanesi hazır. Bugün 3 buçuk gibi dükkanına baktım kapalıydı. Gerçekten bir tamirci olduğunu sanmıyorum. Bana telefonumun ekran entegresinde sorun olduğunu söyledi bu tespiti ilk 2 günde yaptı. Sonraki 2 günde yazılım denicem dedi tamam dedim sonraki gün gittim yazılım inmedi dedi sonraki gün gittim senin işlemcidede sorun var dedi tamam o da yapılsın dedim aradan 1 hafta geçti (tabi bu süreçte sürekli dükkana uğradım hep bahanelerle karşılandım.) bana dedi sana anakart ayarlıcaz dedi sorucam gruba dedi. Ne grubuysa artık bilmiyorum. Neyse buldu bi anakart istanbuldan toptancı bi abimiz dedi fln fln o anakart da 1 haftadır gelicek de takılıcak pazartesi kargoya verilmiş sözde dün emetin pazarı diye gelmiyormuş kargo sözde bugün gittim dükkan kapalı amacı ne bilmiyorum ama ilk ve son birdaha asla ve asla telefonumu getirmem. İnternetimi ödeyemeyeceğim için ekstradan fatura haricinde 140 tl gibi bir ödeme yapıcam. Diğer ödemelerim aynı şekilde gecikiyor yazıklar olsun gerçekten maduriyet üstüne maduriyet.


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Dere, Kaynarca Cd. No:7, 43700 Emet/KütahyaKütahya / Emet

Seo-Banner