Hallaç Ticaret San. Ltd. Şti. / Birinci Kalite İkinci El Eşya Alım Satım Marketi

0
0
İşletme ID:440308

Hallaç Ticaret San. Ltd. Şti. / Birinci Kalite İkinci El Eşy

Firma Hakkında

Hallaç Ticaret San. Ltd. Şti. / Birinci Kalite İkinci El Eşya Alım Satım Marketi Firmamız Hatay şehrinde ilçesinde Menteş Mah 2537 Sok No:4 Yağmur Apt. K:11 D:22, 33150 Yenişehir adresinde bulunmaktadır.

Hallaç Ticaret San. Ltd. Şti. / Birinci Kalite İkinci El Eşya Alım Satım Marketi Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Hallaç Ticaret San. Ltd. Şti. / Birinci Kalite İkinci El Eşya Alım Satım Marketi Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Hallaç Ticaret San. Ltd. Şti. / Birinci Kalite İkinci El Eşya Alım Satım Marketi firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Hallaç Ticaret San. Ltd. Şti. / Birinci Kalite İkinci El Eşya Alım Satım Marketi firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 5 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 277 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

Menteş Mah 2537 Sok No:4 Yağmur Apt. K:11 D:22, 33150 YenişehirHatay /

Seo-Banner