S.S. OTO SANAYİCİLER KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ YAPI KOOPERATİFİ İDARİ BİNASI

0
0
İşletme ID:458559

S.S. OTO SANAYİCİLER KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ YAPI KOOPERATİFİ İD

Firma Hakkında

S.S. OTO SANAYİCİLER KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ YAPI KOOPERATİFİ İDARİ BİNASI Firmamız Eskişehir şehrinde Odunpazarı ilçesinde Sultandere 75. Yıl, 26250 Odunpazarı/Eskişehir adresinde bulunmaktadır.

S.S. OTO SANAYİCİLER KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ YAPI KOOPERATİFİ İDARİ BİNASI Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

S.S. OTO SANAYİCİLER KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ YAPI KOOPERATİFİ İDARİ BİNASI Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek S.S. OTO SANAYİCİLER KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ YAPI KOOPERATİFİ İDARİ BİNASI firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

S.S. OTO SANAYİCİLER KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ YAPI KOOPERATİFİ İDARİ BİNASI firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 5 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 1184 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
Melih Dogan
8 Eylül 2021 19:09:44

Boş dukkanlarin onu molozlarla dolu, her yer fare ve basibos kopekler tehlikeli olmakta. Site yonetimi sadece aidat topluyor hizmet goremiyoruz.Bekci dukkan aralatinda dolaşmıyor; yeterli guvenlik yok.


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Sultandere 75. Yıl, 26250 Odunpazarı/EskişehirEskişehir / Odunpazarı

Seo-Banner