Philip Morris Genel Müdürlük

0
0
İşletme ID:510851

Philip Morris Genel Müdürlük

Firma Hakkında

Philip Morris Genel Müdürlük Firmamız İstanbul şehrinde Üsküdar ilçesinde Küçük Çamlıca, Ord. Prof. Dr. Fahrettin Kerim Gökay Cd. No:58 D:58, 34000 Üsküdar/İstanbul adresinde bulunmaktadır.

Philip Morris Genel Müdürlük Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Philip Morris Genel Müdürlük Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Philip Morris Genel Müdürlük firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Philip Morris Genel Müdürlük firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 5 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 483 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
TARIK ATMACA
23 Mayıs 2021 13:05:16

20 YILDIR UZUN PARLIAMENT NIGHT BLUE PACK ICIYORUM,BU SURE ZARFINDA ICTIGIM SIGARA YILLAR GECTIKCE ICINDEKI TUTUN KALITESI DUSTU VE SIMDI PAKETIN HER BIR DAL SIGARASINDA TUTUNUN KIYIM ESNANSINDAN OLSA GEREK SERT KISIMLARIYLA DOLU;TADI NEREDEYSE TUTUNUN KOKUSU BILE DEGISTI;BUNUN SEBEBI EKONOMIKSE ZATEN EN YUKSEK FIYATLI SIGARA;YOK FIYAT SOZ KONUSU DEGILSE,MUSTERI POLITIKANIZ MI DEGISTI YANI IYI URUN IYI FIYATSA ZATEN ODUYORUZ,ANCAK IYI FIYATA IYI SIGARA ICEMIYORUZ,BILGILERINIZE..


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Küçük Çamlıca, Ord. Prof. Dr. Fahrettin Kerim Gökay Cd. No:58 D:58, 34000 Üsküdar/İstanbulİstanbul / Üsküdar

Seo-Banner