SETA / Samsun Etkinlik Ajansı - Samsun Organizasyon Firması, Samsun Organizasyon Şirketi

  • Samsun / İlkadım
  • 5 Nisan 2020
  • 291
0
0
İşletme ID:532259

SETA / Samsun Etkinlik Ajansı - Samsun Organizasyon Firması,

Firma Hakkında

SETA / Samsun Etkinlik Ajansı - Samsun Organizasyon Firması, Samsun Organizasyon Şirketi Firmamız Samsun şehrinde İlkadım ilçesinde Yaprak Apt, Kılıçdede Mahallesi Muhittin Özkefeli Bulvarı No:34 D:21, 55060 İlkadım/Samsun adresinde bulunmaktadır.

SETA / Samsun Etkinlik Ajansı - Samsun Organizasyon Firması, Samsun Organizasyon Şirketi Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

SETA / Samsun Etkinlik Ajansı - Samsun Organizasyon Firması, Samsun Organizasyon Şirketi Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek SETA / Samsun Etkinlik Ajansı - Samsun Organizasyon Firması, Samsun Organizasyon Şirketi firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

SETA / Samsun Etkinlik Ajansı - Samsun Organizasyon Firması, Samsun Organizasyon Şirketi firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 5 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 291 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

Yaprak Apt, Kılıçdede Mahallesi Muhittin Özkefeli Bulvarı No:34 D:21, 55060 İlkadım/SamsunSamsun / İlkadım

Seo-Banner