Afacan Ticaret Şifalı Bitkiler Dünyası

0
0
İşletme ID:653579

Afacan Ticaret Şifalı Bitkiler Dünyası

Firma Hakkında

Afacan Ticaret Şifalı Bitkiler Dünyası Firmamız Kastamonu şehrinde ilçesinde Pazarkaşı, Fevzi Çakmak Cd. No:30, 33950 Silifke/Mersin adresinde bulunmaktadır.

Afacan Ticaret Şifalı Bitkiler Dünyası Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Afacan Ticaret Şifalı Bitkiler Dünyası Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Afacan Ticaret Şifalı Bitkiler Dünyası firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Afacan Ticaret Şifalı Bitkiler Dünyası firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 11 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 666 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
Hüseyin Açıkbaş
13 Mart 2021 10:03:04

Sene dokzandört babamın arkadaşı hastane hastane gezdiriyorlar bı çare bulamadıkları gibi bide bissürü oehriz verip adamı kalkamaz hale getirmişlerdi babam daha önceden Mersin'de kaldığı için ilaç alıp kullanıyordu bazanben bazands babamgidip alıyorduk bildiği için hadi seni Silifke ye götürüyorum dedi sedyeyle Gaziantep ten çıktılar yola vardılar silifkeye şikayet lerini dinledi amcamız ozamanlar şimdi sagmı biliyorum senin pehrizlerle bağırsaklarını kurutmuslar demiş şifalı bitkiler vermiş bunlardan başka bişey kullanma demiş Mersin'e geldiler adam ikinci gün babamla Mersin'de ormanlık alanda yürümeye başladı canlı şahidiyim bir eski anım olarak paylaşmak istedim saygılar


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Pazarkaşı, Fevzi Çakmak Cd. No:30, 33950 Silifke/MersinKastamonu /

Seo-Banner