Renk Süs ve Parti Malzemeleri

0
0
İşletme ID:666758

Renk Süs ve Parti Malzemeleri

Firma Hakkında

2017 yılının sonlarına doğru eğlence sektörüne adım atan Renk Süs ve Parti Malzemleri, her geçen gün büyüyen ekibiyle siz değerli müşterilerimize zengin çeşit ve kaliteli ürünleriyle hizmet vermeyi amaçlayan, özel gün kutlamalarınız için isteyebileceğiniz parti malzemelerini dilediğiniz ayrıcalıklarla sizlere sunan bir kuruluştur.

Müşteri memnuniyeti ilkesiyle yola çıkan Renk Süs ve Parti Malzemeleri, hayalinizdeki partileri gerçekleştirmeniz, standartlardan bir adım öne çıkmanız için tüm parti malzemelerini sizlerin beğenisine sunarak kutlamalarınızı en eğlenceli şekilde gerçekleştirmenizi sağlıyor.

Bünyesinde bulunan 1000'den fazla çeşit her zevke hitap eden geniş ürün yelpazesini müşterilerine sunan Renk Süs ve Parti Malzemeleri, sizlerin hayallerindeki tasarımları da gerçekleştirerek özel günlerinizde sizlerin en eğlenceli ve değerli vakitlerine şahitlik ediyor.

Renk Süs ve Parti Malzemeleri, İstanbul ili, Bahçelievler ilçesi, Yenibosna semt, Fevziçakmak mahallesi, Hayrat sokak, No:7/B'de siz değerli müşterimizi hizmet sunmaya devam etmektedir.

Renk Süs ve Parti Malzemeleri sadece ürünü pazarlamakla kalmaz, ilk doğum günü partisi düzenleyecek müşterilerimiz nasıl bir organizasyon yapacağı konusunda bilgi sahibi olmayabilir, parti mekanına göre nasıl bir süsleme yapacakları konusunda da kararsız olabilirler. Bu noktada Renk Süs ve Parti Malzemeleri müşterilerini dinleyerek onların nasıl bir doğum günü partisi hayal ettiklerini anlamaya çalışır ve müşterilerine alternatifler sunar.
 
Doğum günü partisi düzenleyen müşterilerimiz satın alacağı ürünlerin ne zaman ellerine ulaşabileceği konusuna dikkat etmektedirler. Renk Süs ve Parti Malzemeleri bu durumu göz önünde bulundurarak ürünleri kargo firmasına teslim ettikten sonra kargo takibini yapmakta, ürünlerin zamanında müşterilere ulaşmasını sağlamaktadır.
 
Müşterilerimizin sorularına anında cevap vermek için internet sitemizde canlı destek kurulumu yapılmış, böylece müşterilerimizle birebir iletişim kurmak mümkün olmuştur. Müşterilerimiz zaman kaybı yaşamadan sorularını anında müşteri temsilcimize ulaştırabilmektedir.

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

Fevziçakmak, Hayrat Sk. 7/B, 34197 Yenibosna/Bahçelievler/İstanbulİstanbul / Bahçelievler

Mesaj Formu

Seo-Banner