PT. Campina Ice Creamy Industry

0
0
İşletme ID:678876

PT. Campina Ice Creamy Industry

Firma Hakkında

PT. Campina Ice Creamy Industry Firmamız Sakarya şehrinde ilçesinde JL. Rawa Terate I No. 5, Kawasan Industri Pulogadung, Jatinegara, Cakung, RW.3, Rw. Terate, Kec. Cakung, Kota Jakarta Timur, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 10720, Endonezya adresinde bulunmaktadır.

PT. Campina Ice Creamy Industry Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

PT. Campina Ice Creamy Industry Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek PT. Campina Ice Creamy Industry firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

PT. Campina Ice Creamy Industry firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 11 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 208 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

JL. Rawa Terate I No. 5, Kawasan Industri Pulogadung, Jatinegara, Cakung, RW.3, Rw. Terate, Kec. Cakung, Kota Jakarta Timur, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 10720, EndonezyaSakarya /

Seo-Banner