Arena Tasarım Mobilya ltd.şti

0
0
İşletme ID:716265

Arena Tasarım Mobilya ltd.şti

Firma Hakkında

Arena Tasarım Mobilya ltd.şti Firmamız Kocaeli şehrinde Gebze ilçesinde Gebze Güzeller O.S.B, Ebulfez Elçibey Sk. No:13 D:kat.1, 41400 İnönü Gebze Güzeller Osb/Gebze/Kocaeli adresinde bulunmaktadır.

Arena Tasarım Mobilya ltd.şti Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Arena Tasarım Mobilya ltd.şti Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Arena Tasarım Mobilya ltd.şti firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Arena Tasarım Mobilya ltd.şti firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 13 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 357 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
ONUR
17 Mayıs 2020 18:20:19

8 ay önce parası verilen, anlaşması yapılan alt üstü bir mutfak tezgahını yapmaktan aciz şirket. Mesleki acizlikleri bir tarafa bir de telefona bile cevap vermez, mesajlarınıza dönmezler. Ettiğiniz onca lafı yarabbi şükür diye sineye çekerler.. Yani işi yarım yamalak yapan, geç yapan esnaf gördüm de bunlar kadarını görmedim... Bir de lafa gelince profesyonellikten söz ederler... Allah sizi bildiği gibi yapsın, özellikle Kadir adındaki muhterem zatı...


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Gebze Güzeller O.S.B, Ebulfez Elçibey Sk. No:13 D:kat.1, 41400 İnönü Gebze Güzeller Osb/Gebze/KocaeliKocaeli / Gebze

Seo-Banner