BESA HOME - KORKMAZ MOBILYA VE ORMAN URUNLERİ SAN. TIC. A.Ş.

0
0
İşletme ID:721181

BESA HOME - KORKMAZ MOBILYA VE ORMAN URUNLERİ SAN. TIC. A.Ş.

Firma Hakkında

BESA HOME - KORKMAZ MOBILYA VE ORMAN URUNLERİ SAN. TIC. A.Ş. Firmamız Eskişehir şehrinde ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi İ. Şenlikçi Cadde No:2, 26110 odunpazarı/Eskişehir adresinde bulunmaktadır.

BESA HOME - KORKMAZ MOBILYA VE ORMAN URUNLERİ SAN. TIC. A.Ş. Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

BESA HOME - KORKMAZ MOBILYA VE ORMAN URUNLERİ SAN. TIC. A.Ş. Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek BESA HOME - KORKMAZ MOBILYA VE ORMAN URUNLERİ SAN. TIC. A.Ş. firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

BESA HOME - KORKMAZ MOBILYA VE ORMAN URUNLERİ SAN. TIC. A.Ş. firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 13 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 390 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
Nagihan ATA
28 Mayıs 2021 20:05:33

Eskişehir Besa Mobilya'dan salon mobilyası ve köşe koltuk satın aldık. Mağazada bizimle Coşkun Bey ilgilendi. Mobilyalarda yapmak istediğimiz değişiklikler konusunda çok yardımcı oldu ve çok memnun kaldık. Teslimat tarihi konusunda küçük bir problem olmuştu ama hemen çözdüler. Mobilyalarımız tamamen istediğimiz gibi yapılarak teslim edildi. Çok profesyonel ve ilgili bir firma.


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Organize Sanayi Bölgesi İ. Şenlikçi Cadde No:2, 26110 odunpazarı/EskişehirEskişehir /

Seo-Banner